Hovudside

DIY Trebearbeiding Bokhylle

by Walther

DIY Trebearbeiding Bokhylle

Bygge din egen bokhylle lar deg tilpasse størrelsen basert på dine behov og utseende basert på din smak. En bokhylle er en enkel gjør-det-selv prosjekt som krever minimalt med verktøy og grunnleggende ferdigheter. Prosjektet skisserer en åpen-back bokhylle står ca 5 meter høy. Juster høyde, bredde eller en annen dimensjon som passer dine personlige behov. Sluttproduktet kan være farget eller malt for å matche ethvert rom.

Bruksanvisning


•  Skjær to 1-by-12 furu styrene til 5 meter høy for sidene av bokhylle. Skjær seks 1-by-12 furu styrene til 3 meter lange for hyllene. Skjær to en-for-to styrene til 3 meter lange for de horisontale bunnunderlag. Skjær tre 1-by-fire styrene til fem meter høye for de vertikale ryggstøtter.

•  Fest to base støtter til sidene av bokhylla for å lage en front og bak 3-fot bred vertikal støtte langs bunnen av bokhylle. En støtte vil være på forsiden av bokhyllen i flukt med forkanten av sidene, og den andre støtte vil være på baksiden av bokhylle i flukt med den bakre kant av sidene. Begge støtter må være i flukt med nederste kanten av hver side med 2-tommers ansikt stående vertikalt. Bore to to-tommers selvgjengende plateskruer gjennom utsiden av sidene i de to-tommers kanter av bunnunderlag. Sluttresultatet vil være lik den toe-kick-panelet på nedre del av skap.

•  Sett en hylle på toppen av basen støtter mellom sidene for å skape den nederste hylle. Sokkelen vil sitte horisontalt hviler på toppen av base støtter. Bore to to-tommers skruer gjennom utsiden av bokhyllen sider inn i kantene av hyllen.

•  Fest øverste hylle til sidene slik at toppen av den øverste hyllen er i flukt med den øvre kanten av sidene av bokhylla. Drive to to-tommers skruer gjennom utsiden av bokhylle inn i kantene av sokkelen, som vil fullføre den grunnleggende ramme.

•  Fest tre vertikale tilbake støtter til baksiden med en støtte tilbake flush med hver kant og ett sentrert på ryggen. Mål 17 inches fra hver side av bokhylla langs øverste hylle og nederste hylle og markere måleverdi til hyllene med en blyant. Den tredje vertikal støtte vil knytte til toppen og nederste hylle mellom de to merkene. De to andre støtter må sitte med den ytre kant i kant med siden av bokhyllen. Drive to to-tommers skruer gjennom toppen av hver støtte inn i siden av den øverste hyllen, og to gjennom bunnen av hver støtte inn i siden av den nederste hylle.

•  Mål og kutte to 10-tommers lengder av 1-by-12 boards. Stå bokhylla opp. Bruk 12-tommers utklipp fra de fem-fots kutt for sidene for å skape de 10-tommers plater.

•  Legg plankene på nederste hylle med ett brett presset mot hver side av bokhylla og 10-tommers side står vertikalt. Sette en hylle på toppen av styrene. Drive to skruer gjennom utsiden av sidene inn i sidene av sokkelen. Fjern de 10-tommers plater og sette dem på toppen av den nye sokkelen. Gjenta for hver sokkel før de tre gjenværende hyller er montert. Den endelige sokkel vil sitte 12 inches under øverste hylle. Kjør to skruer gjennom sentrum tilbake støtte inn i siden av hver ny hylle.

Tips og advarsler


  • Hvis du enke hver skrue slik at hodet på skruen sitter like under overflaten av treet, kan du fylle skruehullene med stainable tre kitt for å skape et ferdig utseende. Sand bokhyllen og beis eller maling som ønsket å fullt fullføre prosjektet.