Hovudside

Hvordan fjerne svart mold

by Walther

Hvordan fjerne svart mold. Mold er et problem som kan bli værende for alltid hvis den ikke behandles riktig første gang. Sort formen er meget giftig, og kan føre til sykdom og død i visse tilfeller. Fjerne mugg helt er den eneste måten å bli kvitt din hjemme av sporer og støv. Lær hvordan å fjerne svart mold og holde hjemmet ditt trygt.

Bruksanvisning


•  Identifisere og fjerne kilden fuktighetsproblem. Mugg kan skje på åpenbare situasjoner som flom eller en vann-lekkasje, men det kan også vokse i områder med høye nivåer av fuktighet. Langsomme lekkasjer, kan lekkasjer bak vegger og fuktighet bygge opp alle bidra til svart mold. Mold trenger bare 24 timer til å spire og vokse.

•  Tett forurenset rom ved å plassere tunge ark av plast over døråpninger, ventiler og andre åpninger. Forsegle disse med tung duct tape slik at formen støv ikke kan flykte til andre områder av hjemmet. Muggsporer spres veldig lett gjennom støv og blir rørt når blir renset. Plasser en avtrekksvifte i nærheten av en utendørs åpning for å bidra til å fjerne muggsporer fra rommet.

•  Bruk såpe og en svamp til å vaske vekk synlig mugg. Hvis det mugne området er tørr, lett tåke nok vann til å dempe området. Tørr mugg blir luftbårne veldig lett og dempe formen reduserer muligheten for sporer drivende.

•  Rengjør hele området med et desinfeksjonsmiddel for å drepe de gjenværende mold spores. Rene områder som hadde synlig mugg, sammen med alle andre områder. Muggsoppsporer er svært liten og kan ikke bli sett, men kan forbli på overflater i måneder eller år. Desinfeksjonsmidler til bruk på mugg kan bli funnet i jernvareforretninger. Du kan bruke blekemiddel, men skal sørge for at det vil ikke misfarge materiale eller overflate.

•  Sett mold, svamper og eventuelle materialer som kommer i kontakt med mugne overflater i tunge søppelsekker. Ta dem til nærmeste utgang, ikke gjennom et rent hus, slik at muggsporer ikke vil forurense rene områder.