Hovudside

Kan jeg vaske en Sealy Posturepedic Madrass Cover?

by Walther

En madrass dekselet gir ikke bare beskyttelse, det gjør også sove mer behagelig. Sealy selger mange typer av polstret madrass dekker under sitt Posturepedic merkevare, og alle kan vaskes og tørkes hjemme. Bare husk å ta en skånsom tilnærming når omsorg for din madrass.

Typer


Sealy deler sin polstret madrasstrekk til komfort, beskyttelse og luksus kategorier. The Essential madrass, Pillow Topper madrass og Elegance madrass er utformet for å gi cushiony støtte og komfort. Sealy sier sin Bed Armor madrass, vanntett overmadrass og beskyttelse overmadrass kan også frastøte søl. Excellence madrass gjør opp luksus kategori, og ifølge Sealy, gir komfort og søl motstand samtidig tillater kroppsvarme for å unnslippe. Sealy sier alle sine madrasstrekk er hypoallergene.

Care Instructions


Sjekk vaskeanvisningen på din Sealy Posturepedic madrasstrekket for spesifikke vaske- og tørke instruksjoner. Sealy generelle omsorg instruksjoner for polstret madrasstrekk anbefaler maskinvask på en kald vann / skånsom innstilling med et mildt vaskemiddel, kjører en ekstra skylling og sentrifugering. Det kalde vannet / svak syklus bidrar til å bevare din madrass Covera € ™ s elastiske og noe belegg. Maskin tørke madrassen dekselet på lav. Sealy sier at du kanskje trenger å tørke dekselet i fire til seks timer for fullt tørrhet, og det anbefaler Oppfluffingen for hånd mellom sykluser.

Frekvens av Care


Sealy spesifiserer ikke en anbefalt frekvens for vasking og tørking sine polstret madrasstrekk. Men Heloise av "Good Housekeeping" antyder at du vaske og tørke madrasstrekket hver gang du snur og / eller rotere madrassen din, som hun anbefaler å gjøre noen få måneder. Du kan vaske og tørke madrasstrekket oftere etter behov.

Garanti


Garantiperioden for en Sealy Posturepedic madrasstrekket er avhengig av type. De fleste av dem har en tre- eller fem års garanti, selv om Excellence madrass har en 10-års garanti. Hvis du følger vaskeanvisningen som tilbys av Sealy og madrasstrekket holder ikke opp til vanlig bruk, sjekk garanti for dine muligheter for å returnere dekselet.