Hovudside

Mine Utenfor Ivy Planter 'bladene er å snu Gul

by Walther

Mine Utenfor Ivy Planter 'bladene er å snu Gul

En plantens bladverket er en av de tidligste symptomene steder spennings vises. Selv om eføy er kjent for sin enkle dyrking, oppstår sporadiske problemer angitt med gulnede blader. Finn årsaken og utbedre den, så din utenfor eføy fortsetter i landskapet, mens han tjente som en ground, klatring vintreet eller hengende plante.

Skadedyr


Spider midd, skala og bladlus er skadedyr som vanligvis forbindes med eføy. Disse små skadedyr suge plantesaft danne bladverket med sine piercing munndeler, noe som gjør bladene vises gul og slapp. Spider midd også danne hvite websøk på undersiden av bladene. Skalaer vises som små nupper på bladverket og er ofte feilaktig som en del av anlegget. Bladlus vokse 1/8 tommers lang og har grønt, svart eller gul organer. Skadedyr slipper honningdugg på infiserte blader fører til svart sotet mold. Selv med lav toksisitet insektmidler for skadedyrbekjempelse eksisterer, rette en strøm av vann fra en slange eller gni hagebruk olje over infestations for økologisk kontroll. Redusere stress for utendørs planter gjør dem mindre utsatt.

Sollys Eksponering


Uriktig sollys eksponering fører løvverk av utenfor eføy planter å gulne. Mens eksponering for sterkt, direkte lys forårsaker blad svi, blekner utilstrekkelig sollys løvverk og forårsaker gule merker. Bestemme type eføy du vokser og gi sine optimale vekstforhold. For eksempel, er Boston eføy en klatring vintreet som trives i full sol til delvis skygge, mens persisk, engelsk og algeriske ivies trives i full skygge. Hvis det er mulig, transplantere eføy til et sted å møte sine vekstforhold eller gi en skygge klut som holder ut i solen. Avklipt grener av nærliggende planter å forbedre sollys eksponering for eføy hvis den trives i fullt sollys.

Vanning


De fleste eføy planter trives i godt drenering, fuktig jord beriket med organisk materiale. Ikke å gi riktig mengde fuktighet streker utenfor eføy plante, spesielt i sommer eller lengre perioder med tørke, forårsaker bladene til å se gul ut og visnet. Vanne planten så jorda rundt det fortsatt jevnt fuktig til alle tider. Unngå over-vanning eller lage et basseng rundt bunnen av anlegget forårsaker rot rot, en sykdom som også forårsaker gule blader. Infiserte røtter bli svart og slimete, og ikke klarer å absorbere oksygen fra jord, forårsaker gulfarging løvverk.

Sykdom


Sykdommer forårsake total eller delvis gulfarging av utendørs eføy plantenes løvverk. Pythium rot råtne forårsaker gule blader sammen med myk stengler og røtter. Bakteriell bladflekker fører til at kantene av bladene til å gulne. Diagnostisere tilstanden og behandle umiddelbart med et registrert soppdreper for å hjelpe bladene gjenvinne naturlig farge.