Hovudside

Instruksjoner for Pitcher Plant Care

by Walther

Instruksjoner for Pitcher Plant Care

Kjøttetende planter som pitcher plante og Venus fly felle kan være morsomt og enkelt å ta vare på. Plantene er også fascinerende for barn å se på, spesielt når en uheldig fly lander i deres felle. I sitt naturlige miljø kjøttetende planter kan bli store nok til å spise en liten frosk eller skadet fugl.

Bruksanvisning


•  Velg et sted for din pitcher plante som mottar bare delvis sol, eller pot anlegget slik at det lett kan flyttes hvis solen blir for lyse. Mugger planter tåler ikke fullt solen. Plantene trives i temperaturer mellom 55-95 grader Fahrenheit. Jord blandinger bør inneholde to deler til en av Sphagnum torvmose og grov sand, ifølge University of Nebraska. En grus bør være anordnet under jorden i riktig drenering.

•  Vann anlegget regelmessig. Ikke la jorda tørke helt ut. Regnvann, og renset og destillert vann, er foretrukket for vann med høyt salt- eller klorinnhold. Legg 01.02 til 03.04 inches av vann til mugger. Mugger igjen tørr vil dø tilbake.

•  Gi din pitcher anlegg med tilstrekkelig fuktighet. Planter plassert i områder med lav luftfuktighet kan slutte å produsere mugger. Plantene gjør spesielt godt i en kontrollert, fuktig miljø som et drivhus eller terrarium. En fisk akvariet er tilstrekkelig for små planter. Ved å plassere et stykke pleksiglass over toppen bør du være i stand til å skape et miljø med høy fuktighet for anlegget ditt. Sørg for å oppnå tilstrekkelig ventilasjon ved å forlate et lite område åpent.

•  feed kjøttetende pitcher planter som ikke har tilgang til flygende insekter ved å legge til noen fluer eller andre små insekter til pitcher, eller ved å legge Miracid ™ direkte til en moden mugge. Miracid ™ bør blandes med en hastighet på 1/8 ts. per liter vann. Fyll krukkene tre fjerdedeler full av vann. Kjøttetende planter som pitcher ikke stole utelukkende på insekter for sin matkilde. Pitcher planter, som alle grønne planter, inneholder klorofyll og produsere mat gjennom fotosyntesen.

•  Trim pitcher plante regelmessig. Fjerne døde mugger og blader, og kutte ned vinstokker hvis aktuelt. Ikke trimme mer enn 30 prosent av anlegget ditt på en gang.

Tips og advarsler


  • For å legge til oksygen til vannet ditt, fylle en container halvveis og riste den godt før vanning planter eller fylle mugger.
  • En 40-watts fluorescerende lyspære vil gi tilstrekkelig belysning i mørke vintermånedene.
  • Misting av bladene til å supplere luftfuktighet anbefales ikke da dette kan forårsake blad spot.