Hovudside

Hvordan få selv Tanner Ut av en Polyester Prom Dress

by Walther

Hvordan få selv Tanner Ut av en Polyester Prom Dress

I disse dager, er tanning en normal del av forberedelsene til prom night. Selvbrunings tillate deg å oppnå en gyllen glød uten risiko for UV-stråler. Bare spre det sammensatte over huden og vent til den tørke; kjemikalier i garver føre til at huden å mørkne, formidle brukeren med en strålende bronserte hudfarge. Dessverre, kan de samme kjemikaliene som farger huden også smitte over på klær, lage en flekk som er vanskelig å fjerne. Prom kjoler er dyre investeringer; men i spenning frem mot den store kvelden, omsorg for kjolen sjelden krysser noens sinn. Skulle selv garver smitte over på en kjole, kan det være lett fjernes, forutsatt at kjolen er laget av en vaskbart stoff, slik som polyester.

Bruksanvisning


•  Blot friske flekker med fuktig baby wipes. Dersom forbindelsen ikke har satt inn, kluter kjemikalier i vanlig baby kan bidra til å fjerne både oljer og fargestoffer som finnes i de fleste kommersielle selvbrunings.

•  Fjern kjole og snu vrangen ut. Hold misfarget stoffet under en strøm av kaldt rennende vann for å vaske ut så mye av tanner som mulig.

•  Hell 1 ts. baby shampoo over alle misfargede områder. Gni materialet forsiktig å jobbe sjampoen inn i fet del av flekken, vent 5 minutter, og skyll.

•  Mix ¼ C. oksygen blekemiddel eller all-stoff blekemiddel til 2 C. kaldt vann. Hell oppløsningen i løpet av noen langvarig flekker inntil stoffet er fullstendig mettet. Vent 10 minutter, og skyll i lunkent vann og gjenta om nødvendig helt til garver er ikke lenger merkbar.

•  Sug vedvarende eller dvelende flekker i rødsprit, deretter skyll det berørte området i flytende oppvaskmiddel og vask i henhold til instruksjonene vedlikehold av klær. Inspisere plagget når vaskesyklusen er ferdig, hvis noen del av flekken fortsatt er i bevis, gjenta rengjøringsprosessen. Ikke tørk kjole til garver har blitt helt fjernet.

Tips og advarsler


  • Sjekk plagget omsorg etiketten før du prøver noen flekkfjerning prosedyre. Hvis etiketten sier, "Dry Clean Only", la behandlingen til fagfolk.