Hovudside

Hva er meningen med Wet Sand?

by Walther

Hva er meningen med Wet Sand?

En uforferdet gjør-det-yourselfer som tar på ulike typer hjem reparasjon prosjekter vil kjøre over begrepet "våt sand." Dette refererer ikke til den fuktige, kjølige sanden nær sjøen kysten, men til en delikat sliping teknikk for automatisk reparasjon og ombygging.

Automotive


"Våtsliping" en bil jevner ut finishen etter at du har malt. Kjør våt sandpapir som er blitt dyppet i vann over bilens kroppen til å barbere av et tynt lag med maling. For å hindre skader på bilen, skyll sandpapir ofte og bare fungere på en våt bil, ved hjelp av en slange å fukte bilens overflate hvis du må.

Interiøret Work


Du kan også "våt sand" plaster, som jevner ut karakteren av et friskt lag med gips. Fordelen med våtsliping plaster tørrsliping er at du ikke lage gipsstøv. "Wet sand" plaster mens det er glatt og "ganske vanskelig" anbefaler Spør Builder, men ikke så hardt at det er helt stille.

Verktøy


Til "våt sand" en bil, trenger du en bøtte, vann og to graderinger av vått sandpapir: 1500- og 2000-grus. Bruke 1500-grit først. Bytte til 2000-grit for ferdig arbeid. Du kan "våt sand" plaster med en svamp som har vært våt og oppvridd tørr. Du trenger også en bøtte med vann for å skylle svampen med jevne mellomrom.