Hovudside

Innendørs Plant List

by Walther

Et innendørs anlegg hage bringer naturen inn, og bringer med seg tilfredsstillelse av hagearbeid til de som ikke har et verksted. I tillegg innendørs planter omdanne karbondioksid til oksygen og felle forurensing, rense luften i hjemmene. Flere faktorer som ikke påvirker utendørs planter påvirke potteplanter som er plantet i containere. Watere innendørs anlegg oftere enn sine utendørs kolleger. Gjødsle regelmessig, som næringsstoffer i beholderne er begrenset.

Strawberry Begonia


Den jordbær begonia er en liten plante som har avrundede blader dannet i en rosett. Bladene har sølv markeringer og er dekket med fine hår. De hvite blomster blomstre i løpet av våren og sommeren. Det er en gjennomgripende plante, vokser opp til 9 inches høy så det er ideelt for hengende kurver. Det krever middels eksponering for lys. Jordbær begonia krever fuktig jord og trenger å bli befruktet i løpet av vekstsesongen. Ifølge Texas A & M University, vil planten vokse plantlets av løpere hvis du gir den lyse, diffust lys og holde luftfuktigheten på et moderat nivå.

Dverg Snake Plant


Dwarf Snake anlegget, eller Fugleredet, er en staude som vokser til seks inches i høyden. Bladene er formet til en rosett og er mørk grønn med lys-grønne, horisontale striper. Dette anlegget er brukt for innendørs hager, men kan dyrkes utenfor i US Department of Agriculture hardførhet soner 9B gjennom 11. Bladene er stive og vokse opp til 18 inches lang. Den produserer hvite og grønne blomster som er knapt merkbar. Den røde, oval frukt er mindre enn en halv tomme, og er ikke merkbar. Dvergen slange anlegget foretrekker delvis skygge og delvis sol, så bør holdes til side av et vindu som får mest solen.

Split-Leaf Philodendron


Split-blad Philodendron produserer store, mørkegrønne læraktige blader. Bladene har "deler seg" i dem og vokse opp til tre meter lang og bred. Bladene er festet til vinstokker som kan vokse til 30 meter i lengde. Dette er en populær potteplante som kan dyrkes utenfor i USDA hardførhet soner 10 og 11. Anlegget er raskt voksende og vil raskt fylle en stor container. De hvite blomstene har en merkbar duft. Frukten, som er grønn i fargen, er spiselig, og vokser til 12 inches lang.