Hovudside

Slik beskytter en Pool Heater

by Walther

Slik beskytter en Pool Heater

Svømmebassenger er hyggelig tillegg til ethvert hjem. De er nyttige for avkjøling i de varme sommertemperaturer og kan også brukes i kaldere vær også, hvis utstyrt med et varmeapparat. Pool varmeovner, som navnet tilsier, varme bassenget vann for å holde det mer behagelig for bading når utetemperaturen er kjøligere. Mens varmeelementene er nyttige for dette formål, de krever vedlikehold for å holde dem fungerer optimalt og sterkt kalde temperaturer kan skade dem. Beskytte pool varmeapparatet mot skader krever regelmessig diligence.

Bruksanvisning


•  Slå av timeren din dersom temperaturen synker slik at vannet går gjennom systemet 24 timer i døgnet under den kalde perioden. Den konstant bevegelse vann bidrar til å hindre frysing. Hold ovnen på sitt laveste innstilling.

•  Installer og holde et termometer i bassenget vann til alle tider. Dette forteller deg at temperaturen i vannet slik at du kan senke eller slå av varmeapparatet når det er mulig å øke levetiden på komponentene.

•  Utfør en årlig tune-up. Varmere nytte av årlig vedlikehold akkurat som en bil gjør. En tekniker kan gjøre en årlig vedlikehold som vil holde varmeapparat sunn og kjører effektivt.

•  Dekk til bassenget. Ved å dekke bassenget når det ikke er i bruk, vil ikke varmeapparatet ikke å jobbe så hardt for å holde vannet varmt, siden mye av den eksisterende varmen forblir fanget under dekselet. Dette bidrar til å øke levetiden på varmeapparatet.