Hovudside

Bamboo Planter for Outdoors

by Walther

Bamboo Planter for Outdoors

Bambus er den største av alle grasarter og en av de raskest voksende planter i verden. Når du velger en bambus plante for utendørs, plante en løpende bambus eller en klumping bambus. En løpende bambus vil spre titalls meter i løpet av et år, mens en klumping variasjon sprer noen inches men hovedsakelig forblir i en fast busk skjema.

Heavenly Bamboo


Også kjent ved sitt latinske navn, Nandina domestica, er himmelsk bambus en ideell utendørs dyrker fordi den vokser sunt i full sol eller delvis skygge og i de fleste jordtyper. Som en klumper, busk-aktig bambus, gjør det til et attraktivt prydplante for forsiden av et hjem eller hage på grunn sine små røde blomster. Anlegget vil vokse raskere og høyere - opp til 6 meter - hvis plantet i rike, våt jord, men det er ekstremt motstandsdyktig mot tørke. Heavenly bambus er så kalt fordi den når full blomst i sterk sommervarme, hovedsakelig i den sørlige delen av USA

Giant Timber Bamboo


En innfødt bambus fra det sørlige Kina og Taiwan, er Giant Timber Bamboo en felles og enorm bambus ideell for utendørs planting i en hage. En klumper typen bambus, planten vokser 15 til 25 meter høye i sin ungdom og opp til 55 meter høye ved full modenhet. Den høye, grønne, stammer bredt - i gjennomsnitt 4 inches i diamter - fungerer godt for screening i en hage eller basseng for personvern.

Dverg Hvit Stripe Bamboo


Dverg Hvit Stripe bambus er en busk-aktig bambus plante med en lang hvit stripe kjører ned i sentrum av hvert blad. Farging gjør den hvite stripe attraktiv for en gangvei, bassengbar landskap eller en eviggrønn hage. Planten vokser opp til 3 meter høye i sin helhet eller delvis skygge. Dverg bambus, på grunn av den lille størrelsen og fargestoffer, er ideell for å plante under, eller "underplanting," store busker i hagen, for eksempel voks myrt eller burford kristtorn.

Black Bamboo


Vokser naturlig i østlige og sentrale Kina, er Black Bamboo en kjekk babmoo arter som vokser godt i utendørs og tiltrekker seg oppmerksomhet. Anlegget når opp til 15 meter høye og brede i en klynge. De culms eller rørformede stilker, starter grønt når unge og slå skinnende svart når nådde voksen alder. Mens culms bli svart, de buskete bladene forbli grønn. Svart bambus gjør for en god screening anlegg i en front eller side hage på grunn av sin høyde.