Hovudside

Hvordan Tørk jeg svart valnøtter Før Sprengning dem?

by Walther

Black valnøtter modnes tidlig på høsten, når det ytre skroget på mutteren blir en gul-grønn farge. Når plukket fra treet eller bakken, sjekke modenhet av mutteren ved å trykke tommelen mot skroget. Hvis et inntrykk er igjen, da nøtter er klar for tørking.

Advarsel


Svart valnøtt skrog juice etterlate en flekk som i ikke lett å fjerne. Bruk hansker til alle tider når hulling valnøtter å holde hendene fra å bli farget. Også, juice er giftig for de fleste andre planter, så ikke kompost skrogene når du er ferdig, ifølge en University of Minnesota hage og hage kort.

Tørking


Etter hulling og rengjøring av valnøtter, plasserer nøtter i en luftig, mørkt, tørt og kjølig sted for tørking som en garasje, kjeller eller dekket utendørs arbeidsområde. Den beste plassen, sier Iowa State University Hagebruk og Hjem Pest News, er på en wire skjermen i en garasje. Stable nøtter ikke mer enn tre nøtter høye, og la stå i et par uker.

Funksjon


Tørking og lagring av valnøtter, også kalt herding, bidrar til å utvikle smaken av mutteren til matlaging og baking formål.