Hovudside

Daffodil avskrekkende for Gnagere

by Walther

Daffodil avskrekkende for Gnagere

Gnagere, sammen med andre prærien eller skog dyr, har en tilhørighet til blomsterløker. De finner dem, grave dem opp og spise dem i løpet av de golde vintermånedene. Selv om utryddelse er den eneste måten å sikre at de aldri vil spise din påskelilje pærer igjen, kan mindre drastiske midler holde gnagere unna pærene, slik at de ikke har en sjanse til å spise dem.

Merder


Plant påskelilje pærer i netting bur. Dette vil beskytte dem fra å bli gravd opp fra over eller under. Spesielle pære burene er tilgjengelig fra barnehage selskaper som spesialiserer seg på salg av pærer.

Skarpe Kanter


Plassere taggete skjell, steiner eller grus rundt pærene i plantehullet. De spisse brikkene vil avskrekke gnagere fra videre graving.

Repellents


Spray pærene med kommersielt tilgjengelig gnager frastøtende før planting. Denne metoden er effektiv den første vinteren etter planting, men det fungerer ikke så bra i de påfølgende årene.

Barriere


Installere et gjerde rundt plantestedet. Å avskrekke tunneling gnagere får tilgang, begrave den nedre kanten av gjerdet ca 12 inches under overflaten.