Hovudside

Hvordan lage Utenfor Trapper tryggere for eldre

by Walther

Faller på trappene kan være et mareritt i alle aldre, men det er en spesiell bekymring for eldre. Den gode nyheten er at det er enkelt å forbedre sikkerhet funksjoner for å redusere risikoen for fall. Mange mennesker sørge for at deres innendørs trapper er i god form, men de glemmer om de utvendige trapper. De fleste av sikkerhetskonseptene er de samme for innendørs og ut: bedre belysning, utbedring av skader og øke skritt synlighet og trekkraft.

Bruksanvisning


Hvordan lage Utenfor Trapper tryggere for eldre


•  ansette en elektriker eller kvalifisert altmuligmann å øke belysningen i utendørs trapp området. Du bør ha tilstrekkelig belysning for å se kanten av hvert trinn når du stige og stige. Plasser lysarmatur å redusere skygger, og bruke den høyeste wattstyrke tillatte.

•  Kontroller at trappen er jevne og i god form. Reparere eller erstatte eventuelle ødelagte, løse eller slitte områder, og sørge for at ingen spiker stikker ut.

•  Paint kantene av trinnene med en farge som står i kontrast med resten av trappen. Hvis noen av trinnene er forskjellig fra de andre (høyere, lavere, bredere eller smalere), markere at takt med en annen farge.

•  Redusere muligheten for å skli ved å legge slipe strimler eller gummi trappetrinn. Du kan også finne dekk maling som har en grov tekstur.

Tips og advarsler


  • Du kan elske blomsterpotter og statuer, men fjerne dem fra utendørs trapp hvis de presenterer en tripping fare.
  • Pensjonister kan grep utendørs rekkverk å holde sin balanse. Sørg for at det er i god form og splinter gratis. Hvis det ikke er rekkverk, har man tilsatt.