Hovudside

Hvordan Juster Håndtak Høyde på en Murray Walk-Behind Lawn Mower

by Walther

Hvordan Juster Håndtak Høyde på en Murray Walk-Behind Lawn Mower

Murray Gressklippere er blant de mest populære amerikanske gressklippere og ofte får høye karakterer fra slike objektive publikasjoner som Forbruker-rapporten. Selskapet har opprettet faste kunder i løpet av årene ved å tilby et bredt utvalg av modeller for å dekke en rekke behov til en fornuftig pris. Murray walk-bak gressklippere også tilby en mengde funksjoner som huseiere elsker slik som bioklipp og oppsamler, side eller bakutkast, og evnen til å justere håndtaket høyde.

Bruksanvisning


•  Ta tak i vingemutteren på innsiden av håndtaket brakett og montert ved siden av høyre bakhjul av klipperhuset. Vri vingemutteren mot klokken inntil det løsner helt fra sikringsbolten. Gjenta prosessen på vingemutteren på venstre side av klipperen. Still vingemuttere til side.

•  Skyv festeboltene på hver side av gressklipperen ut av håndtaket parentes. Still festeboltene til side. For å justere håndtaket til sin "High" posisjon videre til trinn tre. For å justere håndtaket til sin "Low" posisjon videre til trinn fire.

•  Plasser hull i den høyre side av det nedre håndtak for å justere med den nedre justeringshull i den høyre håndtaksfestet. Skyv bolten gjennom begge hull fra utsiden i-menigheten. Plasser hull i venstre side av det nedre håndtaket for å justere med den laveste justeringshull i venstre håndtaket brakett. Skyv bolten gjennom begge hull fra utsiden i-menigheten. Plasser vingemuttere på de tilhørende festebolter. Stram vingemuttere ved å skru dem med klokken til de er finger stramt.

•  Plasser hull i den høyre side av det nedre håndtak for å justere med den øvre justeringshull i den høyre håndtaksfestet. Skyv bolten gjennom begge hull fra utsiden i-menigheten. Plasser hull i venstre side av det nedre håndtaket for å justere med den øvre justeringshull i venstre håndtaket brakett. Skyv bolten gjennom begge hull fra utsiden i-menigheten. Plasser vingemuttere på de tilhørende festebolter. Stram vingemuttere ved å skru dem med klokken til de er finger stramt.

Tips og advarsler


  • "Høy" posisjon er tilnærmet 4inches høyere enn "Low" posisjon.