Hovudside

Slik reparerer Moth Skadet Klær

by Walther

Slik reparerer Moth Skadet Klær

Klær møll eller miller møll, er bitte små brune møll som bosetter seg i skap og andre mørke områder av ditt hjem. De ofte gå ubemerket til du finner små hull i din favoritt ull gensere eller tepper. Møll selv er ikke ansvarlig for ødeleggelsen - det er deres larver, som nærer seg av ull, silke, hår, filt, pels og andre lignende materialer. Møllspist klær kan være vanskelig å fastsette, men er ofte salvageable med litt sy talent eller oppfinnsomhet.

Bruksanvisning


•  Bestem omfanget av skaden og om å reparere plagget er fornuftig i forhold til klær verdi. Noen ting du bør vurdere før du reparere møll ødelagte klær er: hvor mye du har betalt for varen, hvor mye du vil gå glipp av det, og om å reparere det ville være billigere enn å erstatte det.

•  Finn profesjonelle klær verksteder for å få sitater på å ha elementet reparert eller, hvis du har sy ferdigheter, kan du være i stand til å gjøre disse reparasjoner selv. På et verksted, vil kostnaden bli bestemt av størrelse og mengde av hullene som må repareres, samt hvilken type stoff og hvor lang tid det vil ta å reparere hullene. En fransk reweave tar tråder fra andre steder på plagget for å reparere små hull. Når det gjøres riktig, er en fransk reweave nesten umulig å oppdage. For større hull, er et stykke reweaving ofte nødvendig. Denne teknikken krever et stykke stoff tatt fra en innsvinget, vender eller utvisket annet område av stoffet for å skape et plaster som kan være sydd inn i møll spist områder av kledningen. En enkelt hull vil ofte koste ca $ 30 for å fikse, mens et plagg med flere hull kan koste oppover på $ 70.

•  Be om å se prøver av selskapets arbeid før slippe dine møll-skadet plagg til reparasjon. Du bør også be om en liste over referanser, slik at du kan kontakte tidligere kunder om sine erfaringer.

•  Bruk din kreativitet til å tenke på måter å skjule skaden hvis du finner ut at å ha klær profesjonelt reparert er for dyrt. Avhengig av hvor hullet befinner seg, kan en dekorativ skjerf, pin, patch eller knapp skjule det pent og gjøre det mulig for deg å bære din møll ødelagte klær uten å betale for å få den fikset.