Hovudside

Fly Repellent for Cows

by Walther

Fly Repellent for Cows

Heve storfe omfatter hindre skadedyr og sykdommer. Fluer er en av de mest alvorlige skadedyr av kyr. Påslag av stabile fluer eller hest fluer kan redusere vekten av kyr og gjøre dem syke. Ved hjelp av en flue frastøtende for storfe er avgjørende.

Betydning


Ved hjelp av en effektiv flue frastøtende for kyr kan gjøre en betydelig forskjell i helse av flokken din. Storfe kan lide skade fra biting stabile fluer, for eksempel vektreduksjon og redusert melkeproduksjon.

Typer


Flere typer fly frastøtende er tilgjengelig for storfe. En insektspray som inneholder konsentrerte pyrethrins er tilgjengelig i de fleste storfe og fôr butikker. For best resultat, bør storfe sprayes daglig. En annen effektiv frastøtende for kyr er sprøyting tøystykker med insektmiddel og feste dem til stabile innlegg. Kommersielle scatter agn er også et effektivt insektmiddel for kyr.

Betraktninger


Når du bruker insektmiddel, er det viktig å følge den anbefalte doseringen nøye. Hvis du har ammende kyr, pass på at insektmiddel du bruker er trygt for dem.