Hovudside

Om Ceramic Tile Cleaner

by Walther

Keramiske fliser er holdbare og nesten maintaince gratis. Men når det flis og fuger blir snusket, en grundig rengjøring med vaskemidler er en neccessity. De vanlige husholdningsvaskemidler fungere godt for å opprettholde den keramiske fliser og fugemasse, men for de beste resultatene, vet hvilke rengjøringsmidler fungerer best på flis og som fungerer best på fuger.

Betydning


Effektive keramiske fliser rengjøringsmidler ikke kommer i en spesiell formel. Vanligvis kan du bruke vaskemidler for å fjerne fett, blekk, blod, kaffe eller te flekker. Keramiske fliser rengjøringsmidler vil arbeide for å holde flis ser ny og fugemasse fra å bli skittent og flekkete.

Funksjon


Allrengjøringsmidler som Mr. Clean, Lysol og Soft Scrub, fungerer bra i regelmessig rengjøring av keramiske fliser. Allrengjøringsmidler vil vanligvis ikke gitt noen film eller belegg på fliser eller fugemasse. Skuremidler som Comet eller Ajax, er gode fugemasse rengjøringsmidler. Bare bruke en gammel tannbørste når du bruker disse rengjøringsmidler til å rengjøre fugemasse. Unngå å få skure renere på keramiske fliser, da det kan danne en rest. Skyll fugemasse godt med varmt vann.

Betraktninger


Riktig rensing av keramiske fliser, vil resultere i en kontinuerlig nytt utseende, selv om flisen tåler høy trafikk. Men hvis du begynner å legge merke til høyt trafikkerte områder blir stadig snusket, vurdere å bruke en skrubb børste sammen med hydrogenperoksid som rengjøringsmiddel for å lyse utseendet på flisen. Hydrogen peroxide også fjerner blodflekker, kaffe eller te flekker, samt mørke juice eller leppestift.

Fordeler


Ved hjelp av husholdningsartikler, for eksempel hydrogenperoksid, som en flekkfjerner er et gunstig alternativ til å bruke sterke kjemikalier for å gjøre jobben. Ofte vil kommersielle rengjøringsmidler fylle rommet med sterk lukt som er skadelig for ditt hjemmemiljø.

Advarsel


Bland aldri blekemiddel med andre rengjøringsmidler. Hvis du velger å rengjøre med blekemiddel, bruke den alene, fortynnet med rom temperture vann.
Aldri skrubbe fliser eller fugemasse med stålull eller andre skuresvamper.