Hovudside

Hva som vil føre en Window Unit AC å lekke på innsiden?

by Walther

Hva som vil føre en Window Unit AC å lekke på innsiden?

Vindu klimaanlegg produserer avløpsvann som et biprodukt av deres kjøling. Så lenge vannet er inneholdt i innsiden av enheten, huseiere har ingenting å være bekymret. Hvis det lekker vann i ditt hjem, men du kan se etter noen potensielle problemer.

Vann inni maskinen


Hvis du bare ser det drypper vann på innsiden av enheten, eller drenering fra saken utenfor hjemmet ditt, er det ingenting å være bekymret. Klimaanlegg kjøle luften ved å sende innendørs luft over kald spoler fylt med kuldemedium. Disse spoler "svette" fuktigheten i luften, i form av kondens. Dette kondens dreneres fra spoler i en gryte og dumpet utenfor. På denne måten, klimaanlegg avfukte luften inne i ditt hjem og gjøre forholdene føler mindre "klam" eller "fuktig".

Lekkasje: Kondens Pan Flow


Hvis du opplever en lekkasje inne i huset ditt, som kommer fra vinduet klimaanlegget, kan man potensiell årsak være at kondens pan er tett. Over tid kan hår og annet rusk tette det lille hullet i midten av pannen og forårsake kondens til overløp inne i enheten. Rense ut pannen, og rengjør de første par inches av kondensavløp ved hjelp av et stykke ståltråd eller binders.

Lekkasje: Feilaktig Unit Installasjon


Vindu klimaanlegg er konstruert slik at når de er riktig installert, de har en svak nedadgående skråning sett fra utenfor hjemmet. Dette gjør at kondens renne naturlig, ved hjelp av tyngdekraften, fra kjøle spoler, inn i kondenspanne, og til slutt ut i avløp i bunnen av saken. Hvis enheten er installert på feil måte, kan det ha en skråning innover, mot ditt hjem. Dette vil føre til vann å i stedet renne inne i huset ditt. Pass på at enheten står riktig i vinduet, legging flush mot vinduskarmen.

Lekkasje: Tett filter


Filteret på vindu klimaanlegg må endres eller vasket fra tid til annen. Disse filtrene fjerne urenheter fra luften som ellers ville tette luftkondisjoneringsanlegget. Hvis enheten drives med et tett filter, kan fuktighet akkumuleres inne i klimaanlegget og på selve filteret. Denne fukten kan bygge opp og dryppe fra forsiden av enheten. Rengjør filteret hvis det er gjenbrukbare, eller skift filter og se om problemet er løst.