Hovudside

Swimming Pool Liner Installasjon

by Walther

Swimming Pool Liner Installasjon

Når du forbereder et basseng området og oppføre bassenget veggene, kommer tiden for å installere bassenget liner. Dette er mer komplisert enn bare drapering duken mellom bassenget veggene. Riktig installasjon hindrer lekkasjer og behovet for reparasjoner og utskiftninger. Enten du reise en ny pool eller erstatte duken av en eldre basseng, bør du følge de samme instruksjonene for installering av pool liners i begge situasjoner.

Bruksanvisning


•  Ta kit pakke og fjerne alle elementene fra innsiden, sette til side både liner og resten av deler og maskinvare som følger med. Plasser liner helt utfoldet på et flatt underlag eller gulv, være forsiktig med å sette den på toppen av sand, steiner eller pigger som kan skade materialet og forårsake hull og kutt. La den sitte utfoldet en stund for å glatte ut rynker og skrukker. Ikke tråkk på duken.

•  Få veggene i bassenget klar. Tømme bassenget hvis dette ikke er en førstegangs installasjon og fjerne den gamle liner ved å ta av svømmebassenget topp vegger og nysgjerrige klemmer og duct tape som fester liner til veggen. Trekke liner. Rengjøre overflaten til bunnen av fjerning av gress og plantespirer som kan oppstå under foringen og nivå overflaten bassenget.

•  Klargjør gulvet i bassenget før du setter den nye liner. Lag en flatet base av sand for nye bassenger. Fylle bunnen av bassenget med sand, slik at det hoper seg opp på veggene, for å unngå innestengt luft mellom den nedre kant av veggene, og foringen. Sjekk sanden under en gammel liner hvis det ikke er en førstegangsinstallasjon. Fest sand base, hvis det er nødvendig.

•  Trekk duken over bassenget og begynner å presse den ned for å få det på plass. Få hjelp til å utføre denne oppgaven. Vær forsiktig så du ikke gå over det eller klø den med steiner, grus, små greiner eller annet rusk. Legge duken mot veggene og bunnen av bassenget, ved hjelp av samme metode du vil bruke med et klistremerke, sakte stikker overflaten til veggene i bassenget og bunnen samtidig unngå etablering av luftlommer.

•  Sikre liner til den ytre kanten av bassenget veggen med duct tape. Rulle opp overflødig liner hvis nødvendig, og tack strimler av duct tape over det også, holder rullet liner til veggene. Tråkk klemmene ned til endene av duken for strammere festing.

•  Glatt ut humper, luftlommer eller rynker. La vannet renne til det når 2 tommers nivå. Ta av deg skoene og og komme inn i bassenget barbeint, stryke duken ved hjelp av rene føtter og hender til å flate overflaten. Ta klemmer og duct tape av å justere liner hvis det føles utenfor sentrum. Bytt ut klemmer og tape og fortsette å jevne ut overflaten, når duken er i riktig posisjon.

•  Fyll bassenget noen flere inches av vann. Komme inn i bassenget barbeint og holde justere og glatter ut liner. Kvitte seg med alle rynkene. Eventuelle rynker igjen i duken vil ikke komme ut før bassenget er helt full, og kan føre til ødelagte områder, riper og vann lekker.

•  Fullfør fylle opp bassenget med vann og feste de beste veggene i svømmebassenget.