Hovudside

Hvordan Raise Your PPM

by Walther

Hvordan Raise Your PPM

Forkortelsen "ppm" står for "parts per million" - og vanligvis utgjør mengden av konsentrasjon av noe vann eller jord. Mens det vanligvis er brukt for å representere en enkelt måling, hvis ppm refererer til nivået av stabilisator i et svømmebasseng, så kan den også brukes til å indikere heve eller senke en konsentrasjon. Med bruk av cyanursyre, kan ppm økes i trinn på 10 ppm, som vil øke vannsikkerhet i et basseng ved å sikre vannbalansen og muligheten for klor for å holde.

Bruksanvisning


•  Ta en sampling av bassenget kjemiske balanse med en pool-testing kit. Resultatene av denne testen vil indikere hvor mange ppm må heves for din bassengvannet å bli stabilisert.

2 Se diagrammet levert av Backyard by Pools (se Resources). Den venstre siden av figuren viser den ønskede ppm økning. For eksempel, hvis du trenger den ppm å bli oppdratt av 30, så du bør følge den tredje rad indikert av 30 ppm. Søylene viser de gallons av vann i bassenget. Så, i eksempelet ovenfor, hvis du trenger en høyde på 30 ppm, og du har en 25.000-gallon basseng, så du vil trenge £ 6,25. av cyanursyre.

•  Tilsett passende mengde pounds av cyanursyre til en stor bøtte.

•  Fyll bøtte med vann og bland cyanursyre i vannet for å fortynne cyanursyre.

•  Hell fortynnet stabilisator i din bassengvannet.

Tips og advarsler


  • Det er mange forskjellige selskaper som produserer cyanursyre. Sjekk alltid med etiketten instruksjonene hvis de indikerer en bestemt måte å legge til cyanursyre til svømmebassenget. Mens utvannings metoden kan være den mest vanlige, kan enkelte produkter må bli sendt ut i vannet eller lagt direkte til bassenget skimmer.