Hovudside

DIY Pool Skimmer Replacement

by Walther

DIY Pool Skimmer Replacement

Basseng skimmere hjelpe klare bassenger av flytende avfall før det synker til bunns. Når bassenget skimmere bryte eller ikke er i stand til å bli brukt i bassenget, er det noen gjør-det-selv måter å erstatte skimmer og holde bassenget rent.

Skim manuelt


Skimming bassenget med en netto er en tidkrevende ork, men vil definitivt bidra til å holde bassenget klar av store biter av rusk hvis skimmere ikke fungerer. Dette innebærer å stå ved siden av bassenget og bruke bassenget netto (også kjent som en skimmer) for å løfte biter av rusk fra overflaten og kaste dem utenfor bassengområdet. Du kan gjøre dette mens tilbringe tid ved bassenget, hvis du er ute hver dag, eller en gang om morgenen og deretter en gang før solen går ned. Dette vil være en god måte å holde bassenget som rusk fritt som mulig uten skimmer, om du fortsatt ikke kan være i stand til å gjøre en så god jobb.

Net i Pool


Synke en netto - en pool-sized deksel som gjør at vannet gjennom - til bunnen av bassenget når du ikke bruker den, som dekker sidene og bunnen. Når rusk faller i bassenget og synker til bunnen, vil den lande på dette dekselet og samle. Hver dagene, kan dekselet trekkes til overflaten og fjernes fra bassenget for å bli sprayet ren, før de blir satt tilbake i bassenget. Måle arealet du trenger for å dekke innenfor og utenfor bassenget, og har et stykke netto stoff kutt å matche. Tau vil være nødvendig på sidene for å dra dekselet opp og ned. Det kan gjøre bassenget ser rart.

Automatisert Pool Cleaner


Automatisert pool rengjøringsmidler som driver rundt under overflaten av bassenget og plukke opp rusk og rene bakterier er en annen god erstatning for basseng skimmere. Disse maskinene opererer uavhengig for det meste av dagen og natten, bare rengjøring av rygger og bunnen av bassenget. De kan ikke plukke opp gjenstander som er større enn en viss størrelse, så vil du fortsatt ha å gjøre noen skimming. Også, uten hjelp av bassenget skimmere, vil filtrene på disse automatiserte pool rengjøringsmidler blir skitnere raskere, noe som betyr at du kan ha for å opprettholde dem oftere.