Hovudside

Installasjonsveiledning for Bruno stair lift

by Walther

Installasjonsveiledning for Bruno stair lift

En trappeheis kan være en god løsning for de med mobilitet problemer. Fra eldre til rullestol bundet, kan gå i trapper skape et reelt problem. En av de ledende produsenter over hele verden, har Bruno trappeheiser vært produksjon trappeheiser for mer enn 20 år. Deres heiser er batteridrevet så strømbrudd er ikke en bekymring. Installere en trappeheis av noe slag kan være tidkrevende, men er ikke spesielt vanskelig. Produsenten vil gi alle trappeheis deler og en håndbok med monteringsanvisning. Det er flere grunnleggende trinn for å huske på når du installerer en heis.

Bruksanvisning


•  Monter trappeheis spor. Dette er typisk den vanskeligste delen av prosessen. Sporene må monteres riktig for skånsom transport. Med braketten bolter, fester brakettene til nøtter i sporet kanal følgende produsentens instruksjoner. Sjekk for å se at sporet er rett ved å trekke en streng tett fra toppen av sporet til bunnen. Eventuelle spor segmenter som ikke stille opp med strengen må justeres.

•  Sett kontrollkabelen på plass. Denne kabelen gir et styresystem for trappeheis. Kontrollkabelen kobles til knekt plassert på begge ender av trappeheis og kjører under og langs sporet, resterende ut av syne og gjør sikkert ingen ledninger er utsatt.

•  Monter trappeheis sete på plass. Trappeheis seter kommer i enten en fast eller dreibar design. Setet er typisk festet ved bruk av skruer i hvert av de fire hjørnene. Fest sikkerhets på rammen og koble sete kontrollkabler i henhold til produsentens instruksjoner.

•  Installer beinet hvile og juster den med setet. Stramme skruene.

•  Trykk ned på hver brakett og sørge for at alle løse parentes er strammet. Bevegelige brak vil føre til at trappeheis for å stoppe under drift.

•  Se gjennom produsentens instruksjoner igjen, gjøre visse du har fulgt alle trinnene nøyaktig. Snu trappeheis på og gjøre en prøve løpe opp og ned sporet system. Sjekk alle knapper og handlingene de utfører for å bekrefte de er koblet nøyaktig.

Tips og advarsler


  • Les produsentens garanti for en klar forståelse av hva som dekkes.
  • For de som lider av alvorlige leg eller kneskader, kan trappeheiser gi lindring under utvinning perioden.
  • Når du utfører testkjøring, er det lurt å ha noen sitte i setet som vil være i stand til å bevege seg raskt og har umiddelbare reaksjoner hvis det er et problem av noe slag.