Hovudside

Forsyninger for Møbler Møbeltapetsering

by Walther

Forsyninger for Møbler Møbeltapetsering

Forsyninger som trengs for polstring møbler inkluderer flere verktøy som du vil også finne i en snekker verktøykasse. Bruken av disse verktøyene i håndverket polstring møbler skiller seg fra bruk i snekring, og det er verdt for håndverkere i begge feltene for å anerkjenne disse forskjellene.

Tack Hammer


Den lette magnetiske tack hammer har trehåndtak og en buet hode som er delt i den ene enden. Lederen for denne møbeltrekk hammer er magnetisert å bedre holde stifter når du begynner å kjøre dem. Den andre enden blir brukt til å rive gjennom stoffet.

Ripping Hammer


En ripping hammer er foretrukket av noen salmakere for å rive av gamle stoff. Dette er en mer robust hammer som er tyngre enn en stift hammer, og bedre i stand til å håndtere tykkere materialtyper.

Møbeltapetsering Tacks


Møbeltrekk stifter kommer i forskjellige stiler og størrelser. Den mest bemerkelsesverdige egenskap av denne polstring tilførsel er de store hoder som brukes for å legge til flere holdekraft slik at stoffet ikke kan rive gjennom fra kraften av møbler som brukes.

Web Puller


Web avtrekker bruker kraften av innflytelse til å strekke webbing under polstring prosessen. Denne anordning holder beltet stramt, slik at den kan bli slått til rammen.

Møbeltapetserer nål


Den møbeltapetserer sin Nålen er laget av stål og kan måle 4-16 inches lang. Dette er et viktig verktøy for polstring, og er tilgjengelig i både runde og bajonett punkter, samt enkelt spisse ender og dobbel-spisse ender. Upholsterer nåler blir brukt for å sy kanter av ruller. Forfatterne av "Verktøy og hvordan du bruker dem" anbefaler å bruke en tøffere versjon kjent som en madrass nål for heavy-duty trekk arbeid.

Møbeltapetserer er Regulator


Den upholsterer regulator er en nål som er tilsatt i den ene enden, mens den andre enden er formet som en padleåre. Dette merkelig form gjør nålen mye lettere å holde, noe som er nødvendig fordi det er brukt for å omfordele stuffing inne møbler dekket med tykk burlap.

Møbeltapetserer er Tenger


Den Upholsterer sin tang er utstyrt med mye taggete kjever brukt for gripende webbing. Klem kraft av kjevene er bra for å strekke webbing over rammen, slik at materialet kan bli flytt og avskåret.

Tack Lifter


En tack Løfteren har en splittet klo-formet blad som jobbet under hodet av møbeltrekk tack å tillate fjerning. Dersom leder av tack har fått begravd dypt inn i skogen, har du muligheten til å bruke en meisel til å kutte åpen tilgang for tack løfteren.

Pneumatisk Staple Gun


En pneumatisk stift pistol er å foretrekke for å feste stoff av de som ikke ønsker å ta deg tid til å bruke tack hammer til å kjøre i hver eneste møbeltapetserer er tack. Mens du bruker denne stifte gjør gjøre prosessen raskere, betyr det også utgifter alt fra $ 100 til $ 200 mer enn hva du betaler for en tack hammer.

Diverse rekvisita


Polstring betyr liming. Gammeldags polstring ment å jobbe med plast harpiks og skjule lim, men for de fleste jobber i dag, kan du stole på en spray lim. Andre forsyninger for å fullføre polstring prosessen kan inkludere fjærer, skum, musselin, knapper og stoffer til din dekker.