Hovudside

Slik fjerner Lim Duct tape fra Marble

by Walther

Marmorgulv, benkeplater, statuer og andre inventar, selv om vakre, krever spesiell forsiktighet når det gjelder generell rengjøring eller lim fjerning. Produkter som er trygge for metall eller tre er ofte uegnet for marmor og andre naturstein inventar. Sure rengjøringsmidler, selv milde de liker hvit eddik, kan etse steinen. Men med litt tålmodighet og noen andre enkle, vanlige produkter, kan du trygt fjerne duct tape lim fra marmor - uansett hvor iherdig båndet klynger.

Bruksanvisning


Slik fjerner Lim Duct tape fra Marble


•  Sett på et par tunge lær arbeidshansker for å unngå å kutte deg selv og bruke et barberblad for å løfte opp det ene hjørnet av duct tape.

•  Ta tak i hjørnet av duct tape og trekk den opp og tilbake for å avdekke mer av sin selvklebende overflate.

•  Dypp en bomullsdott i white spirit eller isopropanol. DAB på de eksponerte kanter av tape. Dette vil løsne båndet mellom duct tape og marmor. Trekk til du har fjernet alt av båndet. Du må kanskje vattpinne flere white spirit eller alkohol på den klebrige siden av båndet som du gjør det.

•  Tørk en klut fuktet med rubbing alkohol eller white spirit over limrester på marmor overflaten.

•  Fjern rester løsemiddel ved å vaske området med en svamp med såpe. Skyll av marmor med rent vann og tørk med et mykt håndkle.

Tips og advarsler


  • WD-40 er også effektiv på å fjerne duct tape lim. Spray på og tørk av med en ren klut. Etter fjerning av lim, vaske området med vann og en mild såpe og skyll godt. Tørk den med et håndkle for å unngå vann spots.If limet er ekstra tøft å gå av, prøv Goo Gone, 3M lim remover eller et lignende produkt. Les etiketten for å være sikker på at produktet er trygt for en marmor overflaten.
  • Noen produkter som sitrus-basert eller sure rengjøringsmidler som er trygge å bruke på andre overflater vil skade marmor og stein overflater. Test alltid et produkt på et lite område først før du bruker på større areas.Some løsemidler og deres røyk er brannfarlig. Ikke bruk dem rundt sparebluss eller andre åpne flammer.