Hovudside

Slik fjerner skuffen Fra en håndverker Tool Chest

by Walther

Craftsman verktøy har eksistert i lang tid produserer verktøy og redskap lagringsplass for hus og hjem mekaniker. På grunn av sin lave pris og enkel tilgjengelighet, vil du finne Craftsman verktøy kister i garasjer over hele landet. Som alt annet, disse boksene trenger vedlikehold, herunder smør skuffen glir på anledningen. For å gjøre det, må du først fjerne skuffen, og som ikke vil ta svært lang tid i det hele tatt.

Bruksanvisning


•  Åpne verktøyet brystet skuff, fjerner alt innhold og legg dem til side. Du ønsker å gjøre skuffen så lett som mulig før du fjerner den.

•  Hold skuffen stå åpen, og se på skuffen glir på sidene av skuffen. Det bør være en lang, svart plastbiten, ca 1/8-tommers bred og 2-inches lang, som kommer ut av skjøten mellom der de to glir møtes.

•  Plasser venstre hånd på venstre side av skuffen og høyre hånd på høyre side. Med fingrene, dra opp eller presse ned på de svarte plast stykker. Ikke hver skuff er den samme, og plasttappene kan bare gå én vei, så ved å bruke litt press opp eller ned på den ene siden og deretter den andre, kan du finne ut hvilken vei plasttappene bør gå, og holde dem i den retningen.

•  Trekk ut skuffen mens du holder plasttappene med fingrene. Skuffen er nå fjernet fra brystet. Når du trenger å installere det, glir skuffen bare skyve inn i hverandre.