Hovudside

Hvordan jeg anslå Betong for svømmebasseng Do?

by Walther

En av de vanskeligste delene av å bygge et svømmebasseng er å estimere størrelsen på betong i prosjektet. Du ønsker ikke mer enn du trenger, men hvis du ikke bestiller nok, kan ditt prosjekt betong tørke før du kan få mer. Å vite hvordan man skal beregne riktig mengde betong kan spare hodepine.

Mål


De grunnleggende elementene i et svømmebasseng vil være gulv og vegger. Å anslå hvor mye betong du trenger, bestemme størrelsen på prosjektet av svømmebassenget.

Måle arealet av gulv og vegger av holfor bassenget. For å gjøre dette, multiplisere ganger lengde bredden på vegger og gulv. For eksempel, hvis veggene er 6 meter høy og totalt 50 meter lang, så vil du ha 300 kvadratmeter med vegger.

Deretter finne mengden av kubikkfot i veggen og gulv. Multiplisere den totale kvadratmeter ganger tykkelsen på gulv og vegger. For eksempel, hvis veggene er 300 meter kvadrat og 8 inches tykk (8 inches konvertert til føtter er 0,75), multiplisere 300 ganger 0,75, og du har den totale kubikkfot av betong som skal støpes.

Nå må du konvertere kubikkfot i meter for å bestemme mengden av betong. Dele de totale kubikkmeter med 27, og du vil ha den totale kubikkmeter nødvendige for å helle din betong basseng.

Husk å sjekke dine mål to ganger, og beregne tallene dine mer enn en gang. En liten feil i tallene kan oversette til store mengder penger. Hold tallene skrevet ned på papir som du går. Dette vil hjelpe deg å holde styr på dine beregninger.