Hovudside

Slik holder Bomull skjorter Fra Rynker

by Walther

Slik holder Bomull skjorter Fra Rynker

Bomull, med sine naturlige fibre, er beryktet for rynker. Enten du unngå jern på grunn av mangel på tid eller enkle avsmak, det finnes metoder for å minimere rynker som kan gjøre din jern unødvendig. Som du hvitvaske din bomullsskjorter, holde oppmerksomme på vaskeprosessen for å unngå rynker. Når du går gjennom hvert trinn i prosessen i tide, kan du holde bomullsskjorter fra rynker og forbedre din ferdig utseende umåtelig.

Bruksanvisning


•  Plasser bomull skjorter i vaskemaskinen og sette vanntemperaturen til varm. Fyll tøymykner reservoar med åtte oz. av hvit eddik og legge til riktig mengde vaskemiddel til vaskemaskinen. Den hvite eddik vil bli utlevert på din bomullsskjorter under skylling for å unngå rynker fra å sette inn i bomull. Starte vaskemaskinen, og la den gå gjennom syklusen.

•  Fjern bomullsskjorter umiddelbart etter sentrifugering. Rist hver skjorte ut kraftig når du tar den fra vaskemaskinen til å fjerne så mange rynker fra bomullsfibrene som mulig.

•  Plasser bomull skjorter i tørketrommelen, men ikke overbelaste tørketrommel. Hold tørketrommelen bare en tredjedel til halvparten full av klær elementer (et overfylt tørketrommel fremmer rynker). Legg to eller tre nye tennisballer til tørketrommel, hvis du ønsker. Tennisballer vil holde bomullsskjorter fra bunching opp i tørketrommelen. Sette tørketrommelen på et middels varme innstillingen og slå den på.

•  Ta dine bomullsskjorter fra tørketrommelen umiddelbart når syklusen er ferdig. Som du tar hver skjorte ut av tørketrommelen, legg den på en kleshenger umiddelbart og henge den opp.

Tips og advarsler


  • Hengende bomull skjorter på en klessnor kan være økonomisk og miljøvennlig, men det vanligvis skaper mange flere rynker i klær enn tørking av klær i en tørketrommel. Hvis du må tørke bomull skjorter på en klessnor, prøve å jevne ut stoffet så mye som mulig som du henge skjorter på linjen. Du vil sannsynligvis bli stryke dine linje tørket bomull skjorter for å fjerne rynker før du bære skjorter.