Hovudside

Hva er årsaken til potteplanter til Wilt?

by Walther

Hva er årsaken til potteplanter til Wilt?

Når en potteplante wilts, er det å fortelle deg at dens behov aren € ™ t blir oppfylt. Visne er vanligvis et tegn på feil vanning, dårlig plassering, en gryte som er for liten, eller salt samler seg i jordsmonnet. Bli kjent med behovene til en plante, slik at du kan gi forsvarlig omsorg og gi et skikkelig miljø før du bringe anlegget hjemme. Ikke mengden av spesiell omsorg og oppmerksomhet kan overvinne et hjemmemiljø som ISNA € ™ t høyre for anlegget.

Vann


Den typiske potteplante trenger vann når jorda er tørr på en dybde på ca en tomme, eller lengden av fingeren til første knoke. Et par potteplanter, spesielt blomsterplanter, som mer fuktighet, og du bør vanne dem når overflaten av jord føles tørr. Vanne potteplanter regelmessig, men dona € ™ t overdrive det. Overwatered planter wilt fordi overflødig vann i jorda hindrer røttene fra å få nok oksygen. Konsekvent overwatering forårsaker rot råtne. Når røttene skadet av råte ikke lenger kan absorbere vann og næringsstoffer planten visner og dør.

Lys og Kladd


Unngå å plassere plantene i solfylte vinduer der varmen vil tørke ut bladene, forårsaker dem til å wilt. Plasser planter som liker sterkt lys rett utenfor direkte stråler fra solen, eller i et vindu som mottar direkte sollys for en kort periode i løpet av dagen. Planter plasseres for nær varmeovner og luftkanaler vil også wilt. I vinter, til planter nær vinduer kan bli utsatt kjøle utkast som kulden stueplanter, forårsaker wilt, gulfarging og blad slipp.

Salt Buildup


Kjemikalier brukt til behandling av kommunale vannsystemer, samt de som finnes i houseplant gjødsel bygge opp i potting jord som salter. Saltet oppbygning fremkommer som en hvit eller grå, sprø substans på kantene av potten, og på toppen av jorden. De saltavleiringer skader planterøttene og brenne blader som berører dem. Skrape avleiringer av potten og jord, og skyll jord med destillert eller regn vann.

Rootbound Planter


En potteplante med røtter kommer ut av bunnen av potten, eller en som som trenger konstant vanning har vokst ut sin container og behov repotting. En rootbound planten trenger mer jord for å håndtere behovene til anlegget og mer plass for røttene å spre seg, så velg en pott en tomme eller to større enn den nåværende container. Fjern så mye av den gamle jord som mulig og erstatte den med fersk pottejord. En plante som er i sjokk wilts umiddelbart etter repotting. Anlegget vil komme rundt med riktig lys og vann.