Hovudside

Hvordan å rense en Intex Pool

by Walther

Hvordan å rense en Intex Pool

Bakgård bassenger er mest gøy når de er krystallklar og full for glade svømmere. En Intex basseng, men billig i forhold til bassenger installert av en innleid team, krever samme type vedlikehold og omsorg. Planlegger å tilbringe flere timer av din tid per uke holde bassenget i svømmeren-klar tilstand.
Skrubbe innsiden, støvsuging bunnen og skimming overflaten er bare noen av de oppgavene som må være rutine å holde bassenget rent.

Bruksanvisning


Skumme overflaten


•  Plasser skimmer i bassenget som åre av en båt. Tillat skimmer til å synke en tomme eller to i vannet ved å holde skimmeren ved like ved vinkelrett fra overflaten av vannet.

•  Sweep overflaten av bassengvannet med skimmer for å fjerne løv, kvister, insekter og andre elementer som flyter i vannet.

•  Kast rusk unna bassenget.

Interiøret Rengjøring


•  Scrub veggene i bassenget med en sidevegg børste. Børsten vil fjerne avfall, slik som løv, fra siden av bassenget. Enda viktigere, vil det hemme alger fra å vokse. Hvis vokser alger, skrubbing flytter den inn i bassenget hvor det kan fjernes ved filtersystemet.

•  Fest en venturi stil vakuum til en hageslange. Venturiområdet vakuum bruker trykket fra en hageslange for å skape vakuum makt for å fjerne skitt og rusk fra bunnen av bassenget, som er samlet i en filterpose.

•  Manøver vakuum hodet sakte langs bunnen av bassenget gulvet. Arbeide systematisk fra den ene siden til den neste ved hjelp av overlappende strøk.