Hovudside

Hvordan Landscape rundt et basseng i Florida

by Walther

Hvordan Landscape rundt et basseng i Florida

Ved å følge noen enkle retningslinjer, og du kan landskapet området rundt din Florida bassenget å gjøre det behagelig for alle å nyte. En viktig faktor i å skape et basseng-surround landskapet i Florida er å holde kjølig. Med tanke på gjennomsnittlig temperatur og vegetasjon av Florida, kan du skape en bærekraftig, funksjonell og tiltalende landskapet.

Bruksanvisning


•  Finn din anlegget hardførhet sone på http://floridagardener.com/misc/zones.htm . Du vil bruke denne informasjonen når du velger planter som er aktuelle for din region. Gartner planter som trives i de sørligste delene av Florida som Key West ikke overleve den kalde vintre i de nordligste regionene. Mens Duval og Holmes fylker har samme breddegrad, er de i svært forskjellige plante hardførhet soner.

•  Lag en skisse av området rundt bassenget som du ønsker å landskapet. Inkludere målinger av spesifikke områder som vil bli brukt for lounging og bespisning. Noterer områder som er først og fremst sol eller skyggelagt, fuktig eller tørr. Hver Verftet har sitt eget mikroklima, påvirket av bygninger, gjerder og naturlige vindfang, asfalterte områder og eksisterende vegetasjon.

•  Sketch ideer du har for plassering av berms, hevet senger, bunndekkende, buskas, prøven planter og trær. Noen mennesker liker utseendet på et bredt expanse av pent preparerte plenen. Andre foretrekker en labyrint av stier gjennom en jungel-aktig bakgård, hvor hver sving avduker en ny vista.

•  Bestem deg for hvor mye tid, arbeid og penger du er villig til å bruke installere og vedlikeholde landskapet. Dette er en viktig faktor når du skal avgjøre hvilken landskapet planter du vil bruke. Mest jord i Florida er næringsfattig sand. Av denne grunn, stedegne planter er det beste valget for et landskap med minst kostnader og vedlikehold.

•  Bestem på bunndekke. For å opprettholde en sunn plen i de fleste av Florida, er en vanning system og hyppige tillegg av jord endringer trengs. Varianter av torv gress som vokser godt i de fleste deler av Florida inkluderer, men er ikke begrenset til: Pensacola bahia gress, argentinsk bahia gress, Bermuda, tusenbein, St. Augustine og Zoysia. Noen varianter av lite vedlikehold bunndekkende inkluderer: støpejern anlegg (Aspidistra elatior), kristtorn bregne (Cyrtomium falcatum), snikende fig (Ficus pumila), etterfølgende fig (Ficus sagittata), Daylily, (Hemerocallis spp.) Og kryp lilje torv (Liriope spicata).

•  Plant buskas og dekorative gress for å gi privatliv, en vind pause og visuell interesse. Mange blomstrende busker som vokser godt i Florida har store, prangende tropiske blomster. De kan plantes som en hekk, eller brukes som prøven planter. Disse plantene er vellykket dyrkes i de fleste deler av Florida: (. Bambusa spp) bambus, Florida privet (Forestiera segregata), hibiscus (Hibiscus spp.), Philodendron (Philodendron cvs.), Og gigantiske fugl av paradis (Strelitzia Nicolai).

•  Plant trær for å gi skygge, personvern og naturlig skjønnhet til hagen din. Faktorer å vurdere når du velger trær inkluderer: vekst vane og krav, evne til å gi skygge, og hvorvidt treet kaster sine blader. Ett godt valg for de fleste områder i Florida er det loquat treet eller japansk plomme (Eriobotrya japonica), verdsatt for sin frodige eviggrønne tropiske løvverk og deilig frukt. Andre trær med fordelaktige egenskaper inkluderer: Poinciana, sitrus (Caesalpinia spp og cvs..)
(Citrus spp.), Kinesisk kristtorn (Ilex cornuta og cvs.), Skål magnolia (Magnolia --- soulangiana og cvs.) Og Frangipani (Plumeria rubra).

Som en ekstra bonus, planter og trær kjøle området under normal respirasjon.

Tips og advarsler


  • Gir skygge til lounging og spiseområde. Noen slapper av møbler kan plasseres det et solrikt område hvis du prøver å få en brunfarge, men generelt, vil du og dine gjester være mer behagelig hvis gitt et skyggefullt sted å unnslippe den intense Florida solskinn.