Hovudside

Slik fjerner Permanent Marker Fra Leather Furniture

by Walther

Slik fjerner Permanent Marker Fra Leather Furniture

Hvis du har barn, har du sannsynligvis ryddet markør, fargestift eller blyant av dine gulv, vegger og møbler. De fleste av disse produktene er enkle å fjerne, men permanent markør kan permanent skade noen elementer. Heldigvis kan permanent markør fjernes fra skinnmøbler. Rengjøre det så snart som mulig for å hindre den fra settling i skinn. Bruk en prosess for uferdig skinn, slik som semsket eller nubuck, og en annen for ferdige skinn.

Bruksanvisning


Ferdig Leather


En DAB rubbing alkohol på flekken med en ren klut før permanent markør har blitt fjernet. Alternativt, DAB høyt alkohol cologne hvis du ikke ønsker å lukte isopropanol. Ikke gni flekken da dette kan spre det.

•  Gni neglelakkfjerner på permanent markør hvis flekken fortsatt er synlig. Fortsatt gjelde og gni flekken med en ren klut før den har blitt fjernet.

•  Fukt en ren klut med rent vann og gni den over overflaten av lær å fjerne spot-rensing rest. Ikke suge skinn da dette kan ødelegge dens tilstand.

•  Tørk av ferdige skinn helt med en ren klut. Ikke la det lufttørke, da dette kan føre til vannmerker til å danne.

Uferdig Leather


•  Gni et viskelær over permanent markør flekken før den har blitt fjernet. Dette vil trolig fungere på lys flekker på mørk uferdige skinnmøbler. Det vil også fungere hvis markøren ikke ble presset inn i skinn.

•  Gni en neglefil over markør flekken hvis det er fortsatt synlig. Dette vil fjerne toppen noen lag av skinn, så vær forsiktig med å gni for kraftig.

•  Gni forsiktig markør flekken med fint sandpapir. Den sandpapir vil fjerne de neste par lag med skinn og flekken sammen med det.

•  Pensle hele overflaten av skinnmøbler med en semsket pensel. Suede børster har stiv bust som øker lur av lær og fjerne støv eller smuss partikler.

Tips og advarsler


  • Test alltid din rensemetode og løsning på et lite synlig område av møbler for å teste for color.