Hovudside

Har en Peach Tree Trenger Sprays for sopp og insekter?

by Walther

Har en Peach Tree Trenger Sprays for sopp og insekter?

Mens fersken trær ikke krever en hel masse vedlikehold, de fleste krever regelmessige sykdoms og skadedyrkontroll programmer for å sikre deres generelle helse. Fersken trær er høyt disponert for soppinfeksjon og skadedyrangrep. Men disse er trusler som du vanligvis kan kontrollere. Riktig sprøyting for sopp og insekter vil ikke påvirke negativt din planteproduksjon eller hindre deg fra å synke tennene i saftige, søte fersken.

Soppsykdommer


Ferskentrær er utsatt for en rekke av soppinfeksjoner. For eksempel, er blad curl en sopp som forårsaker blad defoliation våren. Selv om den ikke kjøre forbi et tre, kan det redusere planteproduksjon. Både Rhizopus og brun råte kan sette frukt utvikling. Fersken skorpe er en annen sopp type som resulterer i mangelfull frukt. Du kan forhindre hver sopp med soppdreper applikasjoner.

Insekter


En rekke skadedyr som boremaskiner, skala og midd infiltrere fersken trær. De lever på treet blader, skudd, frukt og greiner. Du kan vanligvis se insektpopulasjoner på treet ved inspeksjon. Store grupper av insekter kan svekke og til og med drepe fersken trær. Kontroll skadedyr med et insektmiddel søknad.

Spray


Velg spraykontrollmetoder som er effektive til å eliminere en rekke sopp og insekter. Påfør endosulfan til fersken trær for å holde insekt inntrengerne i sjakk. Men ikke behandle fersken trær med et insektmiddel to til tre uker før innhøsting. Spray trær med captan eller sovende oljespray ca annenhver uke fra mai til juli når sopp trusselen er størst. Fullstendig dekke trestammen og lemmer med spray, men alltid unngå å få den på frukt. Nært følge produsentens applikasjons retningslinjer.

Applikatorer


Det er viktig å spray fersken trær regelmessig for å produsere kvalitet fersken. Av denne grunn er det ofte lønner seg å investere i riktig sprøyteutstyr for å øke effektiviteten av din sykdom og pest administrasjonsprogrammet. En ryggsekk sprøyta er vanligvis tilfredsstillende for behandling av en eller to trær. Imidlertid gir en luft blast sprayer ofte bedre dekning ved behandling av små frukthage operasjoner, og det er viktig for frukt driften av 5 dekar eller mer.

Forebygging


Regelmessig beskjæring syke greiner i vinter og tidlig vår bidrar til å hindre soppinfeksjon og insekt invasjon. Beskjæring er en ideell måte å bevare en fersken treet samlede forsvarlighet. Ridding et tre av overflødige grener gjør at lys å trenge inn og luft å sirkulere, redusere fuktighet buildup blant løvverk. Varme og fuktige forhold øker sjansen for soppvekst, som du ønsker å unngå. Aldri kuttet ned grener i sommer, når sjansen for å såre treet er størst. Soppsykdommer og skadedyr ofte infiltrere sår.