Hovudside

Hvordan bli kvitt edderkopper under takskjegget av My House

by Walther

Hvordan bli kvitt edderkopper under takskjegget av My House

Edderkopper vanligvis bygge sin duk i uønskede steder, og er regnet som en pest til mange huseiere som resultat. De er ofte funnet i tre hauger eller i hager, men også trives i boliger og bygninger. Ifølge University of Idaho, et bredt utvalg av edderkopper, inkludert huset edderkopp og den sorte enke edderkoppen, er ofte funnet i husar takskjegget. Kombiner en rekke ulike metoder for å lykkes kvitt huset takskjegget på plagsomme edderkopper.

Bruksanvisning


•  Fest en spray munnstykke til en vannslange og spray området under huset ditt takskjegget med vann for å slå ned og ødelegge spindelvev, eggsekker og edderkopper.

•  Spray et flytende insektmiddel under takskjegget, og direkte på alle synlige edderkopper, som de sitter i midten av deres web uten å komme i kontakt med en overflate. Les og følg alle anvisningene på etiketten nøye før du bruker noen insektmiddel til huset ditt. Påfør insektmiddel under din huset takskjegget med jevne mellomrom for å holde plagsomme edderkopper i sjakk.

•  Sett alle lyspærer rundt huset med gule eller natrium damp lyspærer. Ifølge University of Rhode Island Landscape Hagebruk Program, ved hjelp av gule eller natrium damp lyspærer på utenfor innganger vil bidra til å redusere natt-flygende insekter som tiltrekker edderkopper.

Tips og advarsler


  • Spray såpevann i henhold til ditt hus takskjegget hvis du dona € ™ t vil bruke en flytende insektmiddel. Se etter en såpe som inneholder peppermynte, eucalyptus eller sitron olje. Edderkopper misliker smaken og duften av disse oljene.