Hovudside

Hvordan bruke en Hoppes Bore Snake

by Walther

Den Hoppes boringen slange er en hensiktsmessig metode for å rense ut tønna av din rifle, hagle eller håndvåpen. Hoppes fødte slanger er tilgjengelig for å imøtekomme ulike størrelser fat, og er laget for å rense ut din fat med ett pass. Den fremre delen av slangen har en komponent for å presse ut rusk og karbon, har den andre delen en messingbørste bygget i å bryte opp de resterende karbonavleiringer, og den siste delen er floss, designet for å feie ut den siste av karbon. Floss av boringen slange er 160 ganger arealet av en vanlig rengjøring patch.

Bruksanvisning


•  Sjekk for å være sikker på at våpenet er losset, åpner handling og peke fat nedover.

•  Før tråden av boringen slange ned fat gjennom handling. Enden av ledningen er vektet med et stykke messing, noe som gjør det enkelt å sende den gjennom løpet.

•  Ta tak i enden av ledningen og fortsette å trekke boringen slange gjennom fat. Boringen slange vil virke ekstremt tettsittende inne i løpet, men det er slik det er utformet. Ett drag renser vanligvis din fat tilstrekkelig, men hvis du ønsker kan du passere boringen slange gjennom på nytt

Tips og advarsler


  • Du kan rengjøre din Hoppes boringen slange i vaskemaskinen.