Hovudside

Hvordan kan jeg brannsikker Min Trygt?

by Walther

Brannsikring en trygg kan være verdt investeringen. Mens mange brannsikre safer er tilgjengelig for kjøp, kan disse være svært dyrt, spesielt i større størrelser. I stedet kan du beskytte din nåværende trygt å bruke noen rimelige materialer som finnes på ditt lokale butikken, samt posisjonere trygg smart i ditt hjem. Disse to oppgavene kombinert vil gi deg et trygt som tåler en brann, bør man alltid skje i ditt hjem eller kontor.

Bruksanvisning


•  Brannsikker din trygge ved å kjøpe et par ark av 5/8-tommers tykke gips. Mål dimensjonene på den trygge og kutte ark med gips til størrelse. Man bør ha to lag på hver side av safen. Fest på trygg med en sterk lim eller med wire. Fyll i hjørnene og eventuelle andre avdekket områder med brannveggens drivning.

•  Dekker ditt trygt i gipsplater, med samme metode som gips. Du kan velge om du vil installere ett eller to lag. Gipsplater er mer holdbar enn standard gips, betyr det vil holde seg bedre med mindre tykkelse. Du kan igjen bruke brannveggens drivning for eventuelle utsatte steder. Dessverre, vil det være svært vanskelig med enten gips eller gipsplater for å dekke fronten av safen, som betyr at den vil trenge å være utsatt.

•  Plasser trygg din et sted vil det være beskyttet mot brann skade. En plassering omgitt av betong er ideell, slik som et kjellerområdet. En garasje kan også arbeide for dette, men sørg for å plassere din trygg der det ikke er sett når du har din garasje døren åpen. Hold trygt unna alle gardiner, gardiner, tepper eller noe annet som kan ta fyr. I stedet plassere den i et nakent område vekk fra resten av dine eiendeler.

•  Installer en bolig sprinkleranlegg hodet i rommet der safen er holdt. Hold trygg hevet opp på slagg blokker for å holde den fra å sitte i stillestående vann i forekomsten sprinkleranlegget er satt av ved en brann.

•  Sikre dine dokumenter eller andre trygge innhold, selv om du brannsikre ditt trygt. Hjemmelaget brannsikring er aldri idiotsikker og de fleste butikk-kjøpte brannsikre skap beskytte opptil 2000 grader Fahrenheit. Med avvikene av produkter og alternativer tilgjengelig, safe er vanligvis, i beste fall, brannsikre heller enn brann bevis. Av denne grunn, ta tid til å vurdere garantier, få verdisaker forsikret og beskytte logistisk så mye som mulig før du legger noe i en safe.