Hovudside

Hvordan Cut en Dracaena Plant

by Walther

Hvordan Cut en Dracaena Plant

Verdsatt som potteplanter, Dracaena plantesorter overleve i år som en innendørs potteplante. Varianter inkluderer drage trær og heldig bambus, som ikke er en ekte bambus. Noen varianter av Dracaena nå 15 meter høy om lov til å vokse fritt, gjengroing hjemmet og bli uhåndterlig som et innendørs anlegg. Den nedre del av stilken har en tendens til å bli bart som planten vokser, slik at bladene blir bare produsert i nærheten av toppen. Cutting tilbake Dracaena styrer høyden på treet og tvinger en ny flush av løvverk vekst på den nakne stammen.

Bruksanvisning


•  Kutt tilbake stilkene av multitrunked Dracaena varianter individuelt. Skjær stilkene tilbake med inntil to tredeler sin lengde med en beskjæring sag. Ny løvverk vokser inn etter beskjæring. Kutte stilkene til forskjellige høyder gir løvverk på nivåer av anlegget.

•  Trim tilbake single-stammet Dracaena til ønsket høyde, fjerne opptil to tredjedeler sin lengde. Kutting av hele trær kronen på toppen av stammen vil ikke skade eller negativt påvirke plantens helse, som ny bladverket vokser inn i snittet toppen av den resterende stammen.

•  Prune tilstrekkelig størrelse dracaena å opprettholde utseendet av anlegget. Skjær ut døde, skadede og gulnede blader hvor de stammer fra stammen, ved hjelp av saks.

•  Plant de fjernet topper av Dracaena plante å vokse en ny plante. Plant topper i godt drenert, men fuktet potting jord. Skjære produserer sine egne røtter raskt, slik at du kan lagre løvverk fjernet fra det gamle anlegget.

Tips og advarsler


  • Multistemmed Dracaena er smidig når stilkene er ung, slik at du kan veve dem inn i forskjellige utførelser. Dracaena braunii, den heldige bambus anlegget, er ofte dyrket på denne måten.