Hovudside

Hvordan holde Icing Fra Sprengning Etter det tørker på Cake

by Walther

Hvordan holde Icing Fra Sprengning Etter det tørker på Cake

Dekorere en kake kan være tidkrevende, så det er bare naturlig å være frustrert hvis din vakre glasur starter sprengning etter det tørker. Heldigvis er det noen enkle måter å hindre dette skjemmende forekomst. Holde en kremet frosting konsistens og transport av din kake med forsiktighet vil avhjelpe nesten alle glasur cracking problemer.

Bruksanvisning


•  Legg en teskje eller to av ekstra forkorting til din oppskrift. Tørr glasur er ofte ansvarlig for sprekker, og forkorting tilfører fuktighet til ising. Alternativt legge 3 til 4 ss. av lys sirup til din standard oppskrift.

•  Sett noe redusert fett melk i glasur oppskrift med helmelk. Helmelk skaper en mer kremaktig frosting, som er mindre tilbøyelige til å sprekke.

•  Plasser kake på en kake bord sterk nok til å tåle vekten av kaken for et par dager. Bøyd i en kake styre vil føre til at kaken å skifte og ising å knekke. Stable flere kake styrene sammen for større, tyngre kaker.

•  Løft kaken fra under midten, ikke fra sidene. Løfte en kake fra sine sider kramper kaken sentrum, forårsaker sprekkdannelser.