Hovudside

Kjemisk Tre Trunk Removal

by Walther

Huseiere fjerne trær fra sine verft for en rekke årsaker. Noen ganger et tre må fjernes fordi det er sykt. Andre kan være i konflikt med kraftledninger eller kloakkrør eller skadelige innkjørsler eller stiftelser. Uansett hva årsaken til tre fjerning er, er den vanskeligste delen av å bli kvitt et tre å bli kvitt den gjenværende delen av treet: stubben.

Hvorfor Fjern Stump?


Når et tre er kuttet ned, stubben og rotsystemer forbli. For mange varianter av trær, er dette alt som er nødvendig for å vokse et tre rett på samme sted. Noen trær vil komme tilbake opp fra et punkt på rotsystemet ikke langt fra den opprinnelige treet. Siden treet ble fjernet for en grunn, er ideen om gjenvekst ofte ikke en velkommen en. Så må stubben komme ut av bakken og rotsystemet må ødelegges for å hindre gjenvekst.

Know Your Trees


Det første trinnet i å velge en stubbe fjerning metode er å vite hva slags tre du har. Forskjellige trær har ulike typer av rotsystemer og deres stubber krever ulik behandling for å hindre gjenvekst. Svært få trestubber og rotsystemer kan fjernes manuelt, med en øks og spade. De fleste krever mye graving for å fjerne de store røtter, som kan la deg med svært store hull i din hage.

Kjemisk Stump fjerning


En måte å unngå problemet med manuell stubbe fjerning er å bruke en kjemisk stubbe morder. Denne formelen, sammensatt av ulike plantevernmidler og kjemikalier, dreper stubben og igler ned i rotsystemet, drepe røttene når den passerer gjennom dem. Kjemisk stump remover kan kjøpes på de fleste hjem og hage butikker.

For å bruke en kjemisk stump remover, vil du trenge en relativt kraftig drill med en stor bit lenge nok til å bore dype hull i stubben. Bore vertikalt ned i stubben så langt du kan, og skaper en ring av hull noen inches hverandre. Antall hull må vil avhenge av størrelsen på stubben. Hell stump remover direkte inn i hullene og la naturen og tid gjøre resten. Etter hvert vil stubben dø, og vil være i stand til å bli brutt opp og fjernet. De døde røtter vil brytes ned under bakken.

Noen forholdsregler


Kjemisk stump remover kan ikke benyttes på nyklipt trestubber. Stubber trenger å ha tørket og herdet i flere måneder til et år før stubben fjerner kan brukes. Hvis du har et presserende behov for å bli kvitt en stubbe fra et raskt voksende tre som vil vokse tilbake fra røttene, er det best å ringe en profesjonell treet tjeneste for å fjerne stubben. Ideelt sett bør du vente med å kutte treet til høsten, når treet vekst er på sitt tregeste. Deretter vil stubben har tid til å kurere over vinteren, og du kan bli kvitt det før vekstsesongen starter igjen.

Kjemisk stump fjernere er laget av noen farlige kjemikalier. Bruk alltid hansker, vernebriller og støvmaske for å holde fra å komme i kontakt med stump remover.

Kjemisk stump fjernere fungerer ikke fort. Hvis du absolutt trenger den plassen der stubben står for et annet formål, ville det være best å vurdere andre metoder for å bli kvitt det. Det kan ta flere måneder for stubben remover å fullstendig drepe stubben og la den lett kan fjernes.