Hovudside

Slik installerer en Rock Drenering for Down tuter

by Walther

Slik installerer en Rock Drenering for Down tuter

Finne kjelleren full av vann er en ødeleggende opplevelse. Skadene på struktur, interiør etterbehandling og dine personlige eiendeler kan være en kostbar og langvarig reparasjon. Den beste måten å unngå denne situasjonen er å riktig spre regnvann generert av taket ditt. En stein eller fransk avløp er en god måte å flytte dette vannet tilbake i bakken uten å lage sin vei gjennom din foundation. Det er smart å størrelse pit større enn du tror å imøtekomme de sjeldne kraftig regnvær.

Bruksanvisning


•  Velg et sted for rock avløp. Dette bør være minst 20 meter fra din foundation og i et sted som er lett tilgjengelig med dine nedløpsrør. Tomta gradering i dette området bør også skråningen bort fra huset.

•  Bestem hvor stor av en grop som du trenger. De faktorer som er involvert i avgjørelsen er mengden av vann som genereres av taket på det største nedbør hvert år, og jord sammensetningen av bakken. Grus og sand sive vann raskt, mens leire har en tendens til å holde på vannet. Hvis du er usikker, kan du starte med en 15-fot bred med 10-fots dyp grop.

•  Grav hullet for den franske avløp med en hånd spade eller gravemaskin. Deretter grave en to-fots dyp grøft til hjemmet nedløpsrør. Disse grøfter bør ha en gradvis skråning mot gropen av minst 1/4 tomme lineær fot hver.

•  Sett inn en 4-tommers nonperforated avløpsrør inn i enden av downspout og kjøre den langs grøften i graven. Kutt røret i brønnen med et verktøy kniv. Gjenta denne prosessen for hvert av nedløpsrør.

•  Fyll gropen med grus, og etterlater et en fot plass på toppen. Dekk toppen av grusen i ett ark med landscaper sin klut.

•  fylle grøfter og toppen av gropen med matjord. Vær forsiktig så du ikke skader røret når du fyller.