Hovudside

Hvordan Tenn Pergola

by Walther

Nyt en magisk og festlig kveld under en vinranker pergola med myk og glødende lys. Festlig og blide, lysene er et perfekt tillegg til din pergola. Bruk dem til å lyse opp et kveldsmåltid med venner og familie, eller å nyte en varm sommer kveld. Med et bredt spekter av utelamper å velge mellom, er du sikker på å finne de som passer din pergola og utendørs palett.

Bruksanvisning


•  Hang et sett av papir lanterner fra vinranker taket av din pergola for et godt opplyst og magisk "tak". Nestle dem på bunnen av hver pergola post for en elegant design.

•  Stavs oppreist aksent solens lys rundt hele omkretsen av pergola struktur. For tilstøtende hage senger og blomsterhager, Nestlé dem i din hage plass til å utvide dette lyset til de omkringliggende senger.

•  Legg hvite lysene rundt pergola for en myk, koselig glød. Begynn ved å pakke pergola innlegg med tråder av hvitt lys. Legg mer over taket av pergola. Vikle nærliggende trestammer og greiner og utendørs landskap med hvite lys for å gi din utendørs plass en virkelig fantastisk følelse.

•  Legg små lys i gamle syltetøyglass langs gangveier og stein stier som fører til og fra pergola. Bruk dem på uteplass og aksent tabeller for en koselig lys under utendørs middagsselskaper.