Hovudside

DIY: Legging Skifer

by Walther

DIY: Legging Skifer

Skifer er ofte brukt for uteplasser og gangveier. Den vakre, naturstein blander inn i omgivelsene, slik at det ser ut som en naturlig del av landskapet. Installere skifer kan være litt arbeidskrevende, og det er å grave og tunge løft involvert. Men det kan også være morsomt fordi det er som å sette sammen et gigantisk puslespill. Dette er en svært givende prosjekt, men ikke en rask en. Gi deg selv et par helger for å fullføre skifer installasjonen på riktig måte.

Designe ditt prosjekt


Designe din gårdsplass eller gangvei før du begynner er veldig viktig. Brikkene kommer i tilfeldige størrelser og former, og det er svært vanskelig å bare finne kvadratmeter som du ville gjort med en firkantet flis eller paver. Bruk en landscaper sin spraymaling for å vise omrisset av terrassen i hagen og ta målinger av design. Marker områder som du kan forlate åpen for planting, slik at du ikke ender opp med for mye skifer. Ta skissen med deg til leverandører og de kan hjelpe deg å finne hvor mye skifer som du trenger. De vil også kunne hjelpe deg med å finne biter som passer inn i visse områder av terrassen eller walkway-- for eksempel, hvis du trenger flere stykker med rette kanter.

Håndplukker Dine Pieces


Å få en skifer prosjekt å være nivå er absolutt en utfordring. Hånd plukke dine individuelle stykker versus bare å kjøpe en pall av dem, vil sikre at du har en mer jevn tykkelse. Du bør holde deg til brikker som er mellom 1 og 2 inches tykke. Du vil også vite at ingen av bitene er for tungt for deg å løfte. Sørg for at du får en god tverrsnitt av store og små biter, slik at du kan passe dem sammen i prosjektet.

Sette sammen puslespillet


Før du begynner å installere skifer stykker permanent, vil du ønsker å legge dem ut og finne ut hvilken brikke du vil sette der. Bruke større stykker der du vil ha mest trafikk og sjekke at det beste utseende side vender opp. Du kan bruke en fett blyant og nummerere dem i den rekkefølgen du vil plassere dem. Du vil også være i stand til å pre-cut stykker, slik at installasjonen vil gå raskere. Ved å finne design før du begynner, er du sørge for at du vil elske din uteplass når den er ferdig.

Klar Ground


Grave i dine maling linjer til en dybde på ca 6 inches for en uteplass og 4 inches for en gangvei. Det er mange materialer du kan bruke for grensen, eller du skifer patio eller gangvei kan være kantlinje som en naturlig del av landskapet. Hvis patio har buede linjer til grensen, kan du kjøre i staver hver par føtter og spikre en fleksibel ramme bord eller plast grensen til innsatsen for å gi den et rent utseende, distinkt fra terrassen til plenen.

Gangveier skal være foret med et tynt lag med grus for å hindre ugress og gi noen drenering. Dette vil også hindre frost eller fryse fra løftene hellene og flytte dem. Deretter to inches av sand bør legges til gangvei. Tåke sanden ned og deretter gå over hele gangvei med en komprimator. Du kan bruke håndsabotasje, derimot, vil du trenger å gå over området flere ganger. Ved hjelp av en leid vibrerende komprimator vil gjøre prosjektet går mye raskere, og det vil være lettere på deg fysisk.

Terrasser er litt annerledes. Hvis du har et sprinkleranlegg eller andre elektriske behov i hagen din, vil du ønsker å installere rørene før du installerer terrassen. Ellers kan du ende opp med å måtte trekke opp din uteplass å installere dem senere. Hvis du planlegger å bruke en bunndekke mellom steinene, vil du ønsker å bruke en kompost til jord blanding som går under dem. Mange bruker også en del av terrassen for å dyrke planter. Hvis du ikke vil at bunndekke mellom steinene, men ønsker en seksjon for planting, kan du blande i det organiske materialet til nettopp dette området. Bland like deler av jord og sand hvis du ikke bruker en bunndekkende, og kutt hver ned litt for å legge i komposten hvis du gjør det. Jord / sand blanding vil gjøre en lett-å-kompakt base for terrassen din. Fyll i området mellom dine grenser med blandingen. Rake ut av blandingen for å lage et jevnt område. Deretter bruker du en lang to-by-4-tommers bord: begynne i den ene enden og dra kortet til deg å jevne ut jord. Deretter tamp jord ned ved hjelp av en vibrerende komprimator. Du kan leie disse komprimatorer til enhver verktøy utleie butikken. På dette punktet, kan du plante busker, busker eller blomster i de områdene du har satt opp inne i gårdsplass.

Stille inn Skifer


Stille steinene er mye arbeid, men siden du allerede har merket dem, er du på oppløpssiden. Bruk en gummihammer for å banke steinene i skitt blanding. Sjekk nivået på hver stein og deretter sammenligne med de omkringliggende steiner. Pass på at du ikke la noen store kanter stikker opp over skitt eller de vil bli en snublefare. Når du har dem alle på plass, spray hele området ned med vann for å hjelpe dem til å bosette seg i. På sitt poeng, kan en bunndekke legges til jord mellom steinene, om ønskelig.

For gangveier, trykker steinene ned i sanden med en klubbe. Gangveier kan ikke være nivå som uteplasser og bør ha hullene fylt på med sand, småstein, grus eller mulch. Dette vil holde dem fra å være en snublefare og videre holde dem på plass.