Hovudside

Hvordan fikse en Leaky Tub Enkelttappekran

by Walther

Lekk kraner kan være kostbare reparasjoner, og jo lenger de kommer, jo mer skade de forårsaker. Problemet kan føre til fukt, giftig muggsopp, som igjen kan skape behov for å tilpasse og fornye et helt bad - tappekran lekkasjer er ingen spøk. Fikse en lekk kran er en enkel reparasjon med store belønninger for hus. Du kan lære hvordan du kan fikse en lekk badekar eneste kranen i noen få trinn.

Bruksanvisning


Prosess


•  Finne ut hvilken type kranen du har. Fire grunnleggende typer av bad kraner finnes, og hvert slag krever sin egen størrelse og type vaskemaskin og reparasjonssett. Se i håndboken som fulgte med tappekran eller badekar for detaljer. Hvis du ikke har denne informasjonen, surfe på den lokale hjem butikken for å finne hvilken type kran du har å gjøre med.

•  Slå av vannet på strømnettet og legg en fille i plugghullet av badekaret for å fange eventuelle fallende skruer eller skiver. Legg et håndkle over plugghullet av badekaret for å beskytte mot skruer og skiver som går ned i avløpet. Sørg for å ha alle nødvendige verktøy nær karet.

•  Vri kranen hele veien på å drenere noe vann igjen i rørene. Vent til vannet stopper kommer ut før du går videre med reparasjoner.

•  Fjern kranen håndtaket ved å løsne de dekorative caps (der det står "hot" og "kald") og skru ut skruen under. Du vil sannsynligvis trenge å bruke en stjerneskrutrekker. Når skrudd ut, bør håndtakene trekke av med litt fysisk anstrengelse.

•  Kontroller med reparasjonssett av bad suite veiledning for å se hvordan stammen av kranen holdes på plass slik at du kan fjerne det. Det kan være et klipp eller twist-off type stilk eller kan kreve bruk av en skrutrekker.

•  Slå stammen opp ned og skru av messing vaskemaskin skruen med en skrutrekker. Sjekk tilstanden på stammen og finne ut om du bør bytte hele enheten eller bare vaskemaskinen. Disse instruksjonene betrakter endring av vaskemaskin bare.

•  Bruk en sekskantnøkkel til å stramme ny vaskemaskin på plass. Sett i vaskemaskinen sete på samme tid, i henhold til de diagrammer og instruksjoner i reparasjonssett.

•  Omvendt fjerning for å sette kranen sammen igjen og teste den for lekkasjer. Ta kontakt med en rørlegger hvis vaskemaskinen erstatning ikke stoppe problemet.

Tips og advarsler


  • Bruk eddik og en skrubb børste til å fjerne mineralforekomster og flekker fra alle de forskjellige delene av kranen. Dette vil bidra til å forbedre vannføring og forbedre den generelle utseendet på kranen.