Hovudside

Hvordan lage Fabric Pin Puter med knapper

by Walther

Hvordan lage Fabric Pin Puter med knapper

En nålepute er en viktig sy verktøy, et sted å lagre nålene for piecing og andre sy behov. Gjør stoff pin puter med knapper for aksenter, og du vil være i stand til å selge dem på håndverket messer eller gi dem som gaver til noen du kjenner som syr eller masker som en hobby. Dette prosjektet er en enkel og kreativ måte å bruke stoff utklipp og knappesamlingen til å gjøre noe nyttig og nytt.

Bruksanvisning


•  Skjær to firkanter fra stoff som er av samme størrelse. Størrelsen kan variere, men generelt 4 inches på hver side er et godt utgangspunkt for en nålepute. Plasser to stykker stoff sammen med de rette mot rette.

•  Sy rundt sidene av nålepute bruker en symaskin eller en nål og tråd. Legg igjen en 2-tommers hull i den ene siden, og snu stoffet høyre side ut gjennom dette hullet.

•  Fyll nålepute med stuffing gjennom hullet du igjen i siden. Stappe den fast og fullt. Sy hullet lukket.

•  Klipp en lengde på elastisk som er ca 6,5 inches lang. Overlappe to kuttet endene litt og sy dem sammen for å danne en løkke.

•  Sy strikken sløyfe til bunnen midten av nålepute, mens på samme tid å sy en knapp til toppen sentrum. På denne måten sy dere gjennom sentrum av tappen pute for å lage en tuftede utseende. Knytte tråden i en knute på undersiden av nålepute og skjære av overflødig tråd. Nå en syerske kan bære nålepute på håndleddet hennes som hun syr.