Hovudside

Hvordan holde Ice Fra Forming på kanten av en Metal Roof

by Walther

Hvordan holde Ice Fra Forming på kanten av en Metal Roof

Som snø tiner og refreezes på taket av ditt hjem, kan isen dammer dannes langs takkanten. Selv metalltak er belagt med et materiale som hindrer snø og is fra samler, kan isen dammer fortsatt dannes på dem innimellom. Isen dammer hindre smeltet is fra drenering av taket. En overdreven oppbygging av vann bak isen dammer kan føre til taket og strukturelle skader til ditt hjem. Isen dammer kan kontrolleres ved å fjerne snø daglig eller tar andre forebyggende tiltak.

Bruksanvisning


•  Isoler taket og taket for å hindre at oppvarmet luft fra oppvarming av undersiden av taket og fører snøen smelter ujevnt. Byggeforskrifter i den nordlige kontinentale USA krever at huseiere bruker R-38 isolasjon for tak.

•  Ventiler loftet med bjelkelaget og ridge vents som strekker seg hele lengden av ditt hjem taket. Disse ventilene vil hjelpe frigjøre oppvarmet luft for å hindre ujevn tining som fører vann til å bygge opp bak isen dammer.

•  Patch hull i taket. Dette inkluderer små hull rundt spikerhodene, vegger og lysarmaturer. Bruk spray skum for å fylle disse hullene og hindre varm luft lekker inn din loftet plass.

•  Sweep snø av kantene på taket ved hjelp av en snø rake. Isen dammer vanligvis form bare på takskjegget av taket, så feiende kan gjøres fra bakken med en-etasjes boliger eller med en stige for to-etasjers hus. Jobber veldig nøye og unngå å bruke for mye press, fordi metalltak er lett riper av snø raker.

•  Hvis en is dam gjør skjema, kuttet kanaler i det eller lirke det løs med en øks eller andre verktøy som du står på en stige mot taket, med en spotter på bakken holder stigen stødig. Snuse i stedet for meisling, for å hindre at taket skade. Cutting kanaler eller fjerne bare små seksjoner vil la vannet renne fra en stor del av taket.

Tips og advarsler


  • Påfør vann fra springen til Stanger på varme dager for å få isen dammer å smelte raskere.