Hovudside

Slik reparerer granitt med Epoxy

by Walther

Slik reparerer granitt med Epoxy

Granitt benkeplater og granitt fliser er brukt i mange hjem design. Granitt er en hard og slitesterk naturstein med en krystallinsk natur. Av og til kan det inneholde naturlige sprekker eller groper som kan forlate svake punkter i steinen. Når disse svake punkter kommer i kontakt med makt, butte gjenstander eller er på hjørner, chips og sprekker kan oppstå. Å reparere sprukket eller sprukket granitt, kjøpe en granitt reparasjonssett i samme farge som din stein. Granitt reparasjonssett inneholder ikke bare epoxy, men pigmentene som trengs for å sikre din reparasjon vil passe perfekt med granitt.

Bruksanvisning


•  Spray stein renere på granitt i området som krever reparasjon, og buff den med en lofri klut. Fjern eventuelle fett, olje, støv eller rusk som kan forstyrre båndet mellom epoksy og steinen. Sørg for å rense ut sprukket eller sprukket området også.

•  Tape av kantene av området krever reparasjon med maskeringstape.

•  Ta på gummihansker. Blande opp pigmenter og epoxy i henhold til produsentens anbefalinger.

•  Bruk en trepinne til å skyfle opp en liten mengde epoxy, og spre den inn i chip eller sprekk. La epoksyen bosette seg i reparasjonen. Hvis chip eller sprekk er dyp og epoxy nedgang, påfør et lag inntil reparasjon er på nivå med stein.

•  Vent i ti minutter, og bruke et barberblad til å skrape toppen av epoksy, slik at den blir plan med resten av granitt. Fjerne maskeringstape og tillate epoxy å tørke over natten.

•  Tett granitt og reparasjon med en impregnerings sealer. Male hele området med en skum pensel. Tørk bort overflødig etter ti minutter med en lofri klut.