Hovudside

Hvordan Vask Med Soda Ash

by Walther

Soda, eller vask brus, er en etsende rengjøringsmiddel som er effektiv mot tunge, satt i flekker. Soda kan brukes på alt fra sølv tekanner til innkjørsler. Den kan også kombineres med andre rengjøringsmidler for enda bedre resultater. Soda er tilgjengelig på vaske isle av dagligvarebutikk.

Bruksanvisning


•  Vask oppkjørselen med en kopp av soda oppløst i en bøtte med vann. Fordel blandingen over oppkjørselen og skrubb oppkjørselen med en stiv sopelime. Skyll oppkjørselen med rent vann.

•  Rengjør innsiden av en sølv tekanne ved å fylle den med vann og 2 ss. av soda. Forlate tekanne over natten, skyll i morgen og tørk tekanne helt.

•  Fjern sot fra klær ved å vaske dem i den varmeste mulig syklus med 1/2 kopp boraks, din vanlige vaskemiddel og 1/2 kopp soda.

•  Lag ditt eget vaskeri additiv vann mykner ved å kombinere en gallon av vann, 1/2 pund av soda og 1/4 pund av boraks. Sett blandingen i en stor beholder med lokk og tilsett 1 kopp til hver vaskesyklusen sammen med din vanlige vaskemiddel.

Tips og advarsler


  • Soda kan seriøst brenne øynene mot eksponering for konsentrerte mengder. Hvis du tar kontakt på øynene som resulterer i rødhet og svie i øynene, skyll øyet i kaldt rennende vann i 15 minutter, løfte lokkene og skylle godt under og søke legehjelp umiddelbart.