Hovudside

Hvordan Stopp Rust på Paint

by Walther

Selv om maling kan synes å ruste, i de fleste tilfeller den underliggende metallet har rustet --- og denne rust kan spre seg. Rust er en elektrokjemisk prosess som oppstår når metall (eller andre materialer) kommer i hyppig kontakt med vann eller fuktighet. Hvis du gjorde ikke frakk objektet med en rustfri maling, vil overflaten sannsynlig rust. Også hvis en gjenstand er ripet eller skadet på noen måte, kan belegget gni av. Med noen få elementer og litt arbeid, men du kan stoppe rust på maling.

Bruksanvisning


•  Fjern overflate rust fra maling ved å skrubbe den med en stålull, skurerondell eller stålbørste.

•  Ta på gummihansker for å beskytte hendene. Hell rustfjerner på et papirhåndkle, og bruke stoffet til de rustne områdene. La fjerner på rust i fem til 15 minutter, eller hvor lenge antydet på etiketten. Følg alle instruksjonene på etiketten for å forebygge skader.

•  Tørk bort rust og rustfjerner med en fille eller tørkepapir. Hvis rust fortsatt, gjenta prosessen.

•  Pensle en rustfri primer på objektet med en pensel, og la den tørke. (Bruk en primer laget for materialet av objektet, som for eksempel metall eller porselen).

•  Brush på rustfri maling i samme farge, og la det tørke helt. (Bruk en rusthindrende maling laget for materialet i objektet.)