Hovudside

Hvordan Lim vindsperre til slagg blokker i en kjeller

by Walther

Hvordan Lim vindsperre til slagg blokker i en kjeller

Kledning kommer som en ekstrudert skum som gir isolasjon mot ekstreme og lyder temperatur. Det er ofte plassert i mellom studs på ytterveggene som et hjem er bygget. Når behandling en kjeller det tjener samme formål. I stedet for å feste vindsperre til kryssfinér det er ofte knyttet til konkrete eller slagg blokkere vegger, og deretter sheetrocked over. Limes til blokkene er en enkel DIY-prosjekt.

Bruksanvisning


•  Skjær bekledningen til størrelse med store saks eller et verktøy kniv.

•  Skjær tuppen av røret av skumklebemiddel i en 45 graders vinkel, og dytte den tråd på fronten av kanonen inn i røret for å bryte en eventuell forsegling. Plasser røret av skum limet i fugepistol og lås den ved å trekke på avtrekkeren flere ganger.

•  Klem en perle av lim på baksiden av sliren og fortsette inntil kantene er dekket og tilstrekkelig lim er i midten for å holde den bekledningen til veggen. Du er nødt til å eksperimentere for å finne ut hvilken mengde lim fungerer best med din kombinasjon av skjede og slagg blokk.

•  Trykk på kappen mot veggen på plass og holde den der til limet har tørket nok for deg å slippe den. Igjen, dette er bestemt av din kombinasjon av materialer.

•  Når vindsperre er satt til veggen kan du begynne å gipsplater på rommet.