Hovudside

Hvordan bygger jeg en Deck på en Flat Rooftop?

by Walther

Hvordan bygger jeg en Deck på en Flat Rooftop?

Et tak som har en tilgang dør kan brukes uten en kortstokk; men taket har en tendens til å bli varm, ikke vil vare lenge hvis gikk på ofte, og mangler den visuelle appell av en treterrasse. Snarere enn å forsøke å feste dekket til taket, legge dekk på sviller --- eller behandlet trelast løpere --- vil tillate det å bli bygget inn i en enkelt enhet som ikke krever tilkobling til takflaten. Orkan bånd --- knyttet til rafter haler i hvert hjørne og i midten av hver side --- vil holde dekket på plass.

Bruksanvisning


Installere Sleepers


•  Sjekk taket ditt for riktig styrke. Decks legge mellom 50 og 60 pounds av stress per kvadratmeter. Rådføre seg med en snekker eller profesjonell hjem inspektør for en skikkelig evaluering. Legg en fleksibel membran over eksisterende tak for å sikre en vanntett overflate, må dette gjøres av en erfaren installatør, men kan spare deg for tusenvis i vannskader reparasjoner.

•  Mål og merk taket hver 16 inches for en to av seks behandlet trelast sovende. Markere linjene perpendikulære til randen av taket. Hvis du er usikker på sperrene 'orientering, fjerne en del av konseptet --- rundt kanten av taket --- og inspisere.

•  Skjær to av firere til lengde for hver sovende du trenger. Hvis taket ditt er stor, kan hver sovende inneholde to eller flere stykker av trelast, bruker full stykker - så langt som mulig - og kutte den siste slik at enden er i flukt med kanten av taket.

•  Rengjør noe løs grus eller annet aggregat fra banen til hver to av seks, slik at du kan legge dem flatt på takflaten. Start med en langs en utenfor kanten. Mål nøye for å legge dine sviller så rett som mulig.

Installere Terrassebord


•  Installer terrassebord fra ytterkanten. Legge terrassebord vinkelrett på sviller og skyll med taket kanten, på alle sider. Begynn i et hjørne. Rett endene av dekk boards å falle i midten av sviller. Skjær platene til riktig lengde for å oppnå dette, hvis det er nødvendig.

•  Fest styrene ved hjelp av en 5/8 tommers behandlet dekk skruer, to i hvert bord der den krysser hver sovende. Baken neste bord opp til det og justere det på samme måte. Arbeid opp til enden ved å måle fra den siste stykket til enden av taket. En gang på slutten, kuttet styret til å passe.

•  Begynn andre rad med off-klippe stykke fra den første til å rave endeskjøtene av styrene mellom radene for en sterkere dekk. Plass 1/8-tommers mellom radene, bruker kanten av en innramming kvadrat som en spacer. Fortsett å legge hele rader bredde så langt som mulig. Mål fra den siste hele rad til husveggen, eller kanten av taket og kutte nok brikkene til å passe på rad og installere dem som før.

Installere Rails


•  Mål utenfor kanten av dekk og kutte jern rekkverk seksjoner til å passe. Installere støtten innlegg sentrert på sviller med to-tommers bolter. Fødte en 3/16-tommers pilot hull for hver bolt og drive en ¼-tommers med to-tommers lag bolt i hvert hull, ved hjelp av en drill.

•  Fest skinneseksjonene med en skrutrekker og tang eller en skiftenøkkel, følge instruksjonene som følger med maskinvaren. Hver seksjon har vanligvis to braketter med fire skruer hver, to for støttestolpe, to for rekkverket. En brakett er montert på toppen og bunnen av hvert ledd. Fest dem til innleggene først, deretter passe skinnene på plass, trimming med en baufil --- etter behov --- for en riktig passform. Fest skinnene til huset, med de samme bolter som du brukte på bunnen av hvert innlegg.

•  Lokal enden av en sperre halen ved hvert hjørne av dekket og nærmest midten av hver side. Fest en orkan slips brakett mellom slutten av denne rafter og nærmeste sovende slutt, ved hjelp av tre-tommers behandlet dekk skruer, en i hvert hull på braketten.