Hovudside

Slik beskytter Peach Tree Blossoms Fra Frost

by Walther

Slik beskytter Peach Tree Blossoms Fra Frost

Fersken treet blomstrer vises i løpet av våren, men faren for den siste frost kan ikke være over og blomstene kan bukke under for frost. Fordi fersken trær har en tendens til å blomstre tidlig, kan frosten nappe blomstene, noe som kan minske treets produksjon av fersken. Ta noen forholdsregler før været blir kaldt å beskytte blomstene så treet vil gi en rik høst når frukten modnes.

Bruksanvisning


•  Plant fersken trær i et område i hagen som mottar full sol og har godt drenert jord. Ikke plante i lavtliggende områder på eiendommen hvor sent på våren frost kan skade blomster. Kaldere luft har en tendens til å bosette seg nedover og samler seg på bunnen av bakkene.

•  Wrap julelys rundt grenene på fersken treet og slå på lyset når frost kan streik. Varmen fra lyspærene vil holde blomstene varm. Fjern lysene når faren for frost er over.

•  Plasser kanner med vann rundt bunnen av fersken treet for å absorbere varmen fra solen. Vann holder nesten 95 prosent av varmen den mottar fra sola, bemerker New Mexico State University Extension. Varmen forlater beholderne om natten vil holde treet varm.

•  Dekk treet med en gammel ark eller frost klut for å isolere den. Sørg for at du dekker fersken treet hele veien til bakken, og stake stoffet slik strålevarmen fra bakken vil ikke flykte, anbefaler University of Arizona Extension. Fjern stoffet hver morgen og erstatte det på kveldene før faren for sen-våren frost har sunket.